2254

Üstün
Makaleler
7
Bilmeyenler için Black state Türk oyunu. Yapımcının söylediğine göre NVIDIA tarafından bu zamana kadar en iyi RTX kullanan oyun seçilmiş. Bakmak isteyenler için dakika 22:22. CD project, Ubisoft ve başka firmalardan gelenler olmuş. Oyunu oynayanlar şuna bak diye dürtüyorlarmış birbirlerini. 200 kişiden fazla insan gelmiş NVIDIA tarafı hariç. Oyunun fragmanında hiçbir yer cilalı değilmiş. Yani ne görüyorsek oymuş. Haklarında 100 küsur makale yazılmış. Oyunu oynayanlar siz kimsiniz necisiniz diye soruyormuş. GeForce kanalının en çok performans gösteren RTX videoları seçilmişler. Çok farklı yankılarda uyandırmış ama söyleyemiyoruz dediler. Ve oyunun optimizasyonu çok iyiymiş. Ne düşünüyorsunuz?
Hideo Kojima bile paylaşmış. Death Stranding, Silent Hills ve Metal Gear Solid yapımcısı kendisi.

Son düzenleme:
Türkler bol keseden sıkmayı seviyor, resmi bir şey görmeden ben yorum yapılmasını pek mantıklı bulmuyorum.

Bilmeyenler için Black state Türk oyunu. Yapımcının söylediğine göre NVIDIA tarafından bu zamana kadar en iyi RTX kullanan oyun seçilmiş. Bakmak isteyenler için dakika 22:22. CD project, Ubisoft ve başka firmalardan gelenler olmuş. Oyunu oynayanlar şuna bak diye dürtüyorlarmış birbirlerini. 200 kişiden fazla insan gelmiş NVIDIA tarafı hariç. Oyunun fragmanında hiçbir yer cilalı değilmiş. Yani ne görüyorsek oymuş. Haklarında 100 küsür makale yazılmış. Oyunu oynayanlar siz kimsiniz necisiniz diye soruyormuş. GeForce kanalının en çok performans gösteren RTX videoları seçilmişler. Çok farklı yankılarda uyandırmış ama söyleyemiyoruz dediler. Ve Oyunun optimizasyonu çok iyiymiş. Ne düşünüyorsunuz?

Açıkçası oyun gerçekten dehşete düşürücü gözüküyor, umarım bir devrim olur Türk oyun sektöründe

Türkler bol keseden sıkmayı seviyor, resmi bir şey görmeden ben yorum yapılmasını pek mantıklı bulmuyorum.

Bu kadar abartıp topa gireceklerini sanmıyorum. Bence gerçek.

Açıkçası oyun gerçekten dehşete düşürücü gözüküyor, umarım bir devrim olur Türk oyun sektöründe.

Umarım dediğiniz gibi olur. Tüm Türkiye açısından önemli çünkü. Adamlar yoksa bizi oyun anlamında ciddiye almaz. Bu konuyla alakalı da konuşuyorlar videoda. Black myth Wukong çıkışı sonrası yatırımcılar Çin'i istila etmişlerdir bile. Wukong 40 milyon satmış.

Düz koşup adam vurduğun oyunda fayanslar iyi yansısa ne olur yansımasa ne olur. Oyun inanılmaz sıkıcı gözüküyor. Binbir zorlukla Kabus 22'yi yapan birisinden daha iyi ve yaratıcı bir şey beklerdim.

Düz koşup adam vurduğun oyunda fayanslar iyi yansısa ne olur yansımasa ne olur? Oyun inanılmaz sıkıcı gözüküyor. Binbir zorlukla kabus 22'yi yapan birisinden daha iyi ve yaratıcı bir şey beklerdim.

Oyunu duyurma trailerı gibi bir şey bu. Oyunla alakalı insalara fikir vermek, nasıl gözüktüğünü göstermek için paylaşıldı. GTA 6 trailer da bile daha çok şey vardı. Oynanışla alakalı bir şey göstermediler ki düz koşup adam vurduğun bir şey olsun. Yetenek ağacı, hikâye ve mekaniklerle alakalı bilgi yok videoda. Ve daha çıkış tarihi bile duyurulmamış oyundan üst düzey bir şey beklemek saçma olur. Yeni çıkacak olan wolwerine oyununa bakarsanız ne kadar vasat gözüktüğünü görürsünüz. Çünkü daha çıkmadı oyun. Black state de aynı şekilde geliştirilme aşamasında şu an.