Türk Rap sektöründe bir zamanlar ünlü olan şimdilerde unutulan rapçiler kimdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bruhistan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
  • Etiketler Etiketler
    rap türk

Bruhistan

Başarılı
Merhaba,

Bir zamanlar Türk Rap sektöründe ortalığı kasıp kavurmuş, her şarkısı popüler olan, efsane diyebileceğiniz fakat ileri yıllarda sektörden elini ayağını çekmiş veya artık çok dinlenmeyen rapçiler var mı? Kimlerdir?

Pit10
Sansar Salvo
Karaçalı
Saian
Dr.Fuchs
Contra
(Dahil edip etmemek biraz tartışmalı ama eskisi kadar dinlenip hatırlanmadığı ortada.)

Karaçalı ve Saian Underground'un en çok dinlenenleri hâlen, ayıp etmişsiniz.
Dr. Fuchs batı Türk Rapi'nin öncü ismi hâlen.

Neye ayıp ettim sektörden elini ayağını çekti Saian, Karaçalı ise eskiden olan dinlenmesinden eser yok. Dr. Fuchs yine aynı şekilde artık çok bilinmiyor, eskisi kadar dinlenmiyor. Zaten ben bu isimler artık öncü değil, artık bittiler veya şöyleler böyleler demedim. Konuda yazan kriterlere uyan isimleri sıraladım.

Sanırım hiç ünlü olmadı ama bana göre bu parça güzeldi.

Saian'ın üreteceği parçayı anlayacak adam yok ki, K'st ile yapılabilecek en iyi protest albümü yaptığında hiç kimse dinlemedi. Sebebi basit: Gerçeği anlatan adamı dinlemeyi sevmez bizimkiler.
Karaçalı'nın durumlar farklı, telif+ sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.
Fuchs hâlen bilinir birisi.

Öyle ya da böyle, konuya uygun bir cevap olduğu için yazdım. Gerisini tartışmak için başka birisini bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…