Bir zamanlar Türk Rap sektöründe ortalığı kasıp kavurmuş, her şarkısı popüler olan, efsane diyebileceğiniz fakat ileri yıllarda sektörden elini ayağını çekmiş veya artık çok dinlenmeyen rapçiler var mı? Kimlerdir?
Neye ayıp ettim sektörden elini ayağını çekti Saian, Karaçalı ise eskiden olan dinlenmesinden eser yok. Dr. Fuchs yine aynı şekilde artık çok bilinmiyor, eskisi kadar dinlenmiyor. Zaten ben bu isimler artık öncü değil, artık bittiler veya şöyleler böyleler demedim. Konuda yazan kriterlere uyan isimleri sıraladım.
Bir zamanlar Türk rap sektöründe ortalığı kasıp kavurmuş, her şarkısı popüler olan, efsane diyebileceğiniz fakat ileri yıllarda sektörden elini ayağını çekmiş veya artık çok dinlenmeyen rapçiler var mı? Kimlerdir?
Neye ayıp ettim sektörden elini ayağını çekti Saian, Karaçalı ise eskiden olan dinlenmesinden eser yok. Dr. Fuchs yine aynı şekilde artık çok bilinmiyor, eskisi kadar dinlenmiyor. Zaten ben bu isimler artık öncü değil, artık bittiler veya şöyleler böyleler demedim. Konuda yazan kriterlere uyan isimleri sıraladım.
Saian'ın üreteceği parçayı anlayacak adam yok ki, K'st ile yapılabilecek en iyi protest albümü yaptığında hiç kimse dinlemedi. Sebebi basit: Gerçeği anlatan adamı dinlemeyi sevmez bizimkiler.
Karaçalı'nın durumlar farklı, telif+ sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.
Fuchs hâlen bilinir birisi.
Saian'ın üreteceği parçayı anlayacak adam yok ki, k'st ile yapılabilecek en iyi protest albümü yaptığında hiç kimse dinlemedi. Sebebi basit: Gerçeği anlatan adamı dinlemeyi sevmez bizimkiler.
Karaçalı'nın durumlar farklı, telif+ sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.
Fuchs hâlen bilinir birisi.