Dinlediğiniz kişilerden liste yapın. Batarya bile müziği bıraksın kısmında, ne diyeyim ki yani. Hani CashFlow dediğimiz adam 25 senedir piyasada. Flowun babasıdır. O bile müziği bıraksın kısmındaysa diyecek bir şey yok. Baştan aşağı falso liste.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 66
Bilmem. Ne zaman son bulur tahmini?Bu ergenlerin Ceza yüceltmesi ne zaman son bulacak acaba?
Twitter kitlesi bunu algılayamaz.Valla ne diyeceğimi bilemedim, burada değil ama instagram ve twitter da iyi etkileşim alan bir liste olabilirdi.
Sagopayı da ekleyelim oraya. Eyvallah iyi de çok çok daha iyileri var. Yani şu listede Hidra bile müziği bıraksın kısmında.Bu ergenlerin Ceza yüceltmesi ne zaman son bulacak acaba?
- Makaleler
- 1
Şu listeye göz attıktan sonra Mirza ve Norm Erman dinliyeyim dedim, eyvallah.
Heitaus 105
Üstün
Sagopayı da ekleyelim oraya. Eyvallah iyi de çok çok daha iyileri var. Yani şu listede Hidra bile müziği bıraksın kısmında.
Sagopa Overrated'ın dibi. Daha overrated adam gormedım.
Kesinlikle. Yaptığı şarkılar rap bile değil ki.Sagopa Overrated'ın dibi. Daha overrated adam gormedım.
HDDKullanıyorum 11
Bilgin
Sagopa Kajmer'i en üste koyup silahsız kuvveti aşağıya koymuş![]()
Create a Türkçe Rap Rapçiler ve Gruplar Tier List
Kültür tartışmasına girmeksizin internette rapçi olarak tanımlanan ve müzik platformlarında şarkı yayımlamış çoğu rapçi ve grup mevcuttur. 267 tane fotoğraf sunulmuştur. İyi eğlenceler :)tiermaker.com
Objektif olmak gerekirse (!) böyle olmalı:
Eki Görüntüle 279245
Bazıları var ki listede bile olmaması gerek. Siz de yapıp atabilirsiniz.
Heitaus 105
Üstün
Sagopa Kajmer'i en üste koyup silahsız kuvveti aşağıya koymuşikisinin aynı kişi olduğunu biliyorsun değil mi?
Sagopa'yı silahlı kuvvet sanmıs hocam bir şey yok.
Kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız bu listede denilenin tam tersini yapın.(!)
Son düzenleme: