Şöyle diyecekler olacaktır 1000 Mbps internetin var konuşuyorsun ama problem hız vs. değil, oyun içindeki pingim. Bufferbloat değerlerim de bunlar ama maalesef aynı bina da ve aynı oyunları oynadıgım kuzenimin CS2'deki pingi 31 ila 30 arasında hem de fiber olmayan ve farklı semtte olan kuzenım bile 30. Ben bu internete 900'e yakın para veriyorum ve böyle bir ping alıyorum çözümü nedir (her yolu denedim) benim pingim 40 ve 38 arasında bu arada.
Tam demek istediğini anlayamadım. Bu arada ping sorunum düzeldi 29 ms alıyorum. Artı olarak hiçbir şey yapmadım. Bu arada şuna karar verdim, B450M Pro Max anakartım vardı MSI, o eskidi. Onu MSI B550-A Pro anakarta, üstüne 2.5GB bit Ethernet kartı takacağım. O anakartta PCI experes portları daha hızlı onun. Tabii ki B450'ye fark atıyor, belki pingi daha cok düşürebilirim.
Sana demedim onu. Pingi anakart alarak düşüremezsin. T.T'nin BGP anonsları nitekim NTT ve Telco Italia üzerinden eğer iki transitte sıkıntı olursa Telekom, 3. Transit olarak TATA'yı açar. Bu transitlerde bakım, satüre olduğu zaman çıkış hoplarda sıkıntı olduğunda yükselebiliyor. Sana o denk gelmiştir. Artık anlamanız, bilmeniz lazım. Aynı işletmeci kullanan, aynı binada fakat farklı dairelerde oturan iki kişi aynı pingi alamayabilir. Telekom'un santrallere kurduğu Core Router'ler bile düzensiz. Transmisyon ve Uplink kapasiteleri yüzde 50 sınırına geldiğinde değiştirmeleri gerek, ancak yüzde 75 link'le kullanılan santraller bile mevcut. Dolayısıyla ping gibi durumları çok kafaya takmayın, bir gün düzelir, yarın daha berbat hale gelebilir.
ZTE ZXHN H168A V2.1 modem ile upload hızına QoS uygulamak için bu adımları takip edebilirsiniz: Genel Ağ menüsü içindeki QoS menüsünden Trafik Şekillendirme kısmına girin. Yeni Madde menüsünü genişletip Açık seçeneğini işaretleyin. Ad kısmına istediğinizi girebilirsiniz, örnek olarak QoS...
Evet evet bunu anlamadım işte yani formda açılan yazıyı daha doğrusu benım kac yazmamı oneririsin oraya ? onu yazıyım belki düzelir bu değerden bahsediyorum
Şöyle diyecekler olacaktır 1000 Mbps internetin var konuşuyorsun ama problem hız vs. değil, oyun içindeki pingim. Bufferbloat değerlerim de bunlar ama maalesef aynı bina da ve aynı oyunları oynadıgım kuzenimin CS2'deki pingi 31 ila 30 arasında hem de fiber olmayan ve farklı semtte olan kuzenım bile 30. Ben bu internete 900'e yakın para veriyorum ve böyle bir ping alıyorum çözümü nedir (her yolu denedim) benim pingim 40 ve 38 arasında bu arada.
WAN_Eth seçili kalacak şekilde, herhangi bir isim girin. Aşağıdaki değeri "48000000" gir. Tekrar bufferbloat testi yap. Olmazsa 45 dene. Oyun içi pingi kontrol et iyileşme olacak mı? Ayrıca Wi-Fi kapat sadece internete PC bağlı olsun
Merhaba evet çünkü 935 TL her ay para veren birisi olarak hakkım üstüne aynı binada ve aynı oyunda olmamıza rağmen onun pingi düşükse bende isterim tabii ki bendeki bu 8 msnin hiçbir mantığı yok anlayacağın ve söyleki CS2 gibi suptick e gecmiş bir oyunu oynuyorum her mili saniye benim için altın değerinde.
Merhaba evet çünkü 935 TL her ay para veren birisi olarak hakkım üstüne aynı binada ve aynı oyunda olmamıza rağmen onun pingi düşükse bende isterim tabii ki bendeki bu 8 MSN'in hiçbir mantığı yok anlayacağın ve söyleki CS2 gibi suptick e gecmiş bir oyunu oynuyorum her mili saniye benim için altın değerinde.
Kac lira verdiginin bir onemi yok ki olay routing ile alakali ping senin servera veri ulastirma ve yanit alma suren. Baglantin 1megabit de olsa 1000 megabit de olsa bu degismez ki?
Wan_eth seçili kalacak şekilde, herhangi bir isim girin. Aşağıdaki değeri "48000000" gir. Tekrar bufferbloat testi yap. Olmazsa 45 dene. Oyun içi pingi kontrol et iyileşme olacak mı? Ayrıca Wi-Fi kapat sadece internete PC bağlı olsun
Kac lira verdiginin bir onemi yok ki olay routing ile alakali ping senin servera veri ulastirma ve yanit alma suren. Baglantin 1megabit de olsa 1000 megabit de olsa bu degismez ki?