Türk Telekom aile korumasını aşmak için ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Güllaç
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 223

Güllaç

Başarılı
Selamlar,

İnternet erişimi aldığım yerde aile koruması var ve bunu arayüzden kapatma imkanım yok. SSH dahil akla gelebilecek bütün çözüm yollarını denedim. Ya stabil olmuyor ya da hiç işe yaramıyor. WARP sayesinde RIOT Games sunucularına erişim sağlayabiliyorum fakat WARP'ın da Türkiye sunucularına bağlanamadığım için oyunlarda ping tatmin etmiyor. Türkiye sunucusu ve deneme sürümü olan WireGuard tabanlı VPN veya alternatif çözüm yolu bilen var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky VPN'de WireGuard kullanabilirsiniz ve Türkiye VPN servisi de mevcut.

Mobil uygulamadan oluyor mu? Müşteri hizmetlerini aradınız mı? Kapatabiliyorsunuz normalde.

Mobil uygulamadan oluyor mu? Müşteri hizmetlerini aradınız mı? Kapatabiliyorsunuz normalde.
Hocam internet resmi bir kuruma ait olduğu için arayüze girme şansım yok o yüzden bypass etmeye çalışıyorum da. Teşekkürler.

Kaspersky VPN'de wireguard kullanabilirsiniz ve Türkiye VPN servisi de mevcut.

Ücretli olduğu için seçeneklerim arasında bile değildi hatta aklıma bile gelmemişti. Satın alıp denerim hocam teşekkürler. Başka bildiğiniz Türkiye sunuculu WireGuard tabanlı VPN var mı acaba?

Ücretli olduğu için seçeneklerim arasında bile değildi hatta aklıma bile gelmemişti. Satın alıp denerim hocam teşekkürler. Başka bildiğiniz Türkiye sunuculu WireGuard tabanlı VPN var mı acaba?
Fiyatı baya uygun. Kaspersky Premium alırsanız da içinde dahili geliyor. Antivirüs ve Parola Yöneticisiyle birlikte 1 seneyi aşkındır kullanıyorum.

Fiyatı baya uygun. Kaspersky Premium alırsanız da içinde dahili geliyor. Antivirüs ve Parola Yöneticisiyle birlikte 1 seneyi aşkındır kullanıyorum.
Çok teşekkürler hocam eve gittiğimde deneyeyim bi haber veririm gelişmelerden .

@Aakons, Hocam Kaspersky VPN iyi hoş da oyunun ortasında otomatik sunucu değiştiriyor kafayi yiyecektim bugün . Manuel olarak Türkiye sunucusunu seçtiğim halde ara sıra Türkiye içinde sunucu değiştiriyor galiba. Ayarlarda da buna dair bir ayar bulamadım bir bilginiz var mı bu sorun hakkında?

Son düzenleme:

Konumu en hızlı sunucu yerine Türkiye seçtiğinizde de mi kendiliğinden değiştiriyor? Böyle bir bilgim yoktu.

Evet öyle kullandığımda da değişiyor hocam maalesef. Bir türlü çözemedim. IP de sürekli değiştiği için 1 maçta 4-5 kere yeniden bağlanırsa oyundan bağlantımı kesiyor.
Çok kez VPN açık unutup CS2 maçına girmiştim. Hiç böyle bir sorun yaşamadım fikrim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…