Halo 12 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 708 Beğeniler 361 Bugün 20:58 #1 TT altyapısında Turknet kullanıyorum ama 2 gündür altyapı arızası var. Gelen giden de yok, BTK dahil yazmadığım yer kalmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 34 dakika önce
TT altyapısında Turknet kullanıyorum ama 2 gündür altyapı arızası var. Gelen giden de yok, BTK dahil yazmadığım yer kalmadı.
Joseph Joestar 1 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 484 Beğeniler 210 Yer Joestar Malikanesi Bugün 21:00 #2 Halo dedi: TT altyapısında Turknet kullanıyorum ama 2 gündür altyapı arızası var. Gelen giden de yok, BTK dahil yazmadığım yer kalmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Bizde gelmişlerdi altyapı probleminde.
Halo dedi: TT altyapısında Turknet kullanıyorum ama 2 gündür altyapı arızası var. Gelen giden de yok, BTK dahil yazmadığım yer kalmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Bizde gelmişlerdi altyapı probleminde.
KS KS Halo 12 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 708 Beğeniler 361 Bugün 21:01 #3 Joseph Joestar dedi: Nasıl ya? Bizde gelmişlerdi altyapı probleminde. Genişletmek için tıkla... Buradakiler sorumsuz. Son düzenleyen: Moderatör: 34 dakika önce
Joseph Joestar dedi: Nasıl ya? Bizde gelmişlerdi altyapı probleminde. Genişletmek için tıkla... Buradakiler sorumsuz.
nnomad 96 Üstün Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.102 Makaleler 4 Çözümler 10 Beğeniler 960 Bugün 21:01 #4 Hafta sonu olduğu için olabilir mi? Tam olarak detaylı anlatır mısın?
KS KS Halo 12 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 708 Beğeniler 361 43 dakika önce #5 nnomad dedi: Hafta sonu olduğu için olabilir mi? Tam olarak detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Cumartesi akşamı internet aniden gitti, 2 gündür de yok.
nnomad dedi: Hafta sonu olduğu için olabilir mi? Tam olarak detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Cumartesi akşamı internet aniden gitti, 2 gündür de yok.
nnomad 96 Üstün Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.102 Makaleler 4 Çözümler 10 Beğeniler 960 16 dakika önce #6 Halo dedi: Cumartesi akşamı internet aniden gitti, 2 gündür de yok. Genişletmek için tıkla... Yarında gelmezlerse Twitterdan Türknet desteğe ulaş veya yeni arıza kaydı açtır.
Halo dedi: Cumartesi akşamı internet aniden gitti, 2 gündür de yok. Genişletmek için tıkla... Yarında gelmezlerse Twitterdan Türknet desteğe ulaş veya yeni arıza kaydı açtır.