Türk Telekom altyapı sorunu nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrTakovic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 197
  • Etiketler Etiketler
    türk

MrTakovic

Çalışkan
Türk Telekom 2 aydır beni geçiştiriyor. Bugün şunu fark ettim, küfür etmek istiyorum ama kendimi zar zor tutuyorum. Bizim 2 bloğumuz var; A ve B blok. Aynı cadde, aynı mahallede, yan yanayız, kule şeklindeyiz. Yan binada port var, altyapı var. Benim binada yok. Bu nasıl mümkün olabiliyor? Saha dolabından port durumu gözlemlenebiliyorsa A blokta nasıl port var? Kafayı yiyeceğim. Lütfen yardımcı olun. Nasıl bir yol izlemem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben artık kafalarına göre takıldıklarını düşünüyorum. Hiçbir talebimiz olmamasına rağmen, bir gün ansızın tüm mahalleye bir huşu ile fiber altyapı getirmişlerdi. Artık siyasi mi bilmiyorum.

T. Telekom'un keyfine göre açıkçası.

Evime saha ekibi geldi. Adamlar 2 saat boyunca VDSL2 hattımın sorunlarını çözmekle uğraşıp bam teline bastılar:

Direkten gelen kablo bozuk çıktı, RJ11 kablo rutubetten zayıflamış.

Bu işin bugını vereyim sana, çevrende dolaşan Türk Telekom ekibi görürsen onlara sorunu ilet. Biraz da iyi niyetli insanlar ise sorunun kesin çözülür.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…