Türk Telekom API'lerinde FTTC sistemlerde bazı değişiklikler yapılmış

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba.

Nihayet şu FTTB karmaşasını çözdüm.

Bizzat Donanım Haber Forum'da @SaNJaY_TR ile iletişime geçmiş bulunuyorum. Kendisi FTTC sistemlerde FTTB değişikliğinin can sıkıntısı kaynaklı olduğunu, bazı adreslerde düzeltildiğini söylüyor. Mevcut hizmetim Türk Telekom HiperNet hizmeti (VDSL2 hizmetidir).

Fiber dönüşüm için ön başvuru talebi bırakabiliyorum fiber dönüşüm talebi sayfasında. Cep telefonu yazabiliyorum. Formdan ibaretmiş sanırım. FTTB sistem etiketi hala durmaktadır bende.

Bu konuyu aslında TPC Forum'un FTTC sistemli hatlarda FTTB görenlere açmak istedim. Kafaları karışmasın insanların.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konudan alakasız bir sorum olacak bölgeme fiber gelmiş gözüküyor otomatik dönüşüm kaydı oluşturdular iptal olmuştu tekrardan birkaç kez bende oluşturdum adres hatalı diyerek iptal ediyorlar sistemden bunun sebebi nedir? Altyapı sorguda fiber var geldi gözüküyor.

İfadeler: 144
Bu soruya bağlı olduğunuz bölge telekom müdürlüğü cevap vermeli. Ben hiç yaşamadığım için yanlış bilgi vermek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…