Türk Telekom fiber süreci nasıl hızlandırılır?

Merhaba. Sıfır yeni yapılan bir siteye taşınma sürecindeyim. Sitede 2 adet blok ve her blokta 14 adet daire var. Toplam 28 daire var ve taşınan birçok insan birkaç aydır internet bekliyor. Tüm mahalle ve sokak baştan aşağı FTTH altyapı ile döşeli ki aynı sokakta taşındığım sitenin karşısında bulunan 2 katlı aile apartmanları bile FTTH kullanıyor. Dairelerin iç tesisatı hazır ve müteahhit Telekom'un yapacağı bağlantı için boruyu bıraktığını söyledi. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bana kasım ayının sonuna kadar sürebileceği söylendi ama bu çok uzun bir süre, halihazırda tüm sokak zaten fiber döşeli. Aktif olarak kullandığım fiber hizmetimi altyapı olmadığından da taşıyamıyorum. Bu durumda ne yapılabilir? Kasım'dan önce mümkün olan en kısa sürede yaptırılması için yapabileceğim bir şey var mı? Cevaplarınız için teşekkürler.

Bizim de tüm sokakta fiber altyapı var ama 1 senedir bekliyoruz. Şanslıysan mucize gerçekleşiyor ve bağlantıyı yapıyorlar. Bazıları Twitter'da TT bölge müdürlerini falan bulup mesajla darladıklarını ve sonuç aldıklarını söylüyorlar ama ne kadar işe yarar bilemedim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt