Çözüldü Türk Telekom hattında numaranın son 2 hanesi nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Diğer operatörleri bilmiyorum fakat Turk Telekom'da numaranın son 4 ya da son 2 hanesini değiştiremiyorsunuz, eğer değiştirmek isterseniz numaranız komple değişiyor. Sadece ilk 4 haneyi kendiniz seçiyorsunuz; 0505 ya da 0535 örneği gibi. Onun dışında maalesef dediğiniz gibi bir şey mümkün değil.
Diğer operatörleri bilmiyorum fakat Turk Telekom'da numaranın son 4 ya da son 2 hanesini değiştiremiyorsunuz, eğer değiştirmek isterseniz numaranız komple değişiyor. Sadece ilk 4 haneyi kendiniz seçiyorsunuz; 0505 ya da 0535 örneği gibi. Onun dışında maalesef dediğiniz gibi bir şey mümkün değil.

Çözüm

"Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak veya Telekom mağazalarına giderek numara değişiklik talebinde bulunabilirsiniz. Türk Telekom numaranızın son 4 hanesini değiştirme şansınız var. SIM kart değişikliği yapmadan veya yeni bir hat alarak numaranızı değiştirebilirsiniz."

Böyle bir bilgi buldum. Ama en mantıklısı arayıp sormak.

Arkadaşım çağrı merkezi personeli, şimdi ona sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…