SAMSUNG GALAXY A26 5G - Türk Telekom | eMağaza
Arkadaşlar selam, şimdi benim maddi bir durumum çok yok öyle aham şaham bir aileden yetişmiyorum. Kredi kartımda yapılandırma da kullandığım telefon A50 arka camı kırık vs. idare ediyor mu ediyor ama şarjı çok çabuk bitiyor, kamerası çok kötü çekiyor. iPhone 13 kullanmış biri olarak yani ne bileyim tatmin etmiyor. Türk Telekom bana 25 bin TL limit vermiş kredi olarak, faturama da ayrı 12 bin TL yansıtabileceğim limit vermiş. İkisi birbirinden farklı, kredi limitim ile A26 6 GB 128 8 GB 256 yok arkadaşlar bilginiz olsun. Telefonun fiyatının 15 bin TL olduğunu biliyorum sıfırı, 12 ay taksit yaparsam 31.700 küsura geliyor. Bakın evet, gidip telefon al biriktir vs. daha mantıklı diyebilirsiniz ama fiyat artar mı artar, limit durur mu durmaz mı bilmiyorum. Diğerleri de 12 ay taksit yapmıyor, başka telefonlar 20 binin üstüne geçtiği için annemde de A26 var. iPhone 13 gibi çekmese de A50'den bin kat daha iyi, şarjı da güzel gidiyor. Mantıklı mı değil mi? Yani benim gibi biri için?
12 ay 31.700 küsüre geliyor bu da normal karşılıyorum evet normal telefon fiyatı 15 bin tl 12 ay boyunca 16-18 bin tl küsür faiz ödediğim için ama, direkte önden para ödemeden taksit yapıyorlar tek artısı bu. Düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz hocam aylık 5 bin bir birikimim oluyor her ay faturalarımı falan ödüyorum 3, 3,5 kesin elime kalıyor 2670 telefon taksidine ödesem mantıklı mı ?
12 ay 31.700 küsüre geliyor bu da normal karşılıyorum evet normal telefon fiyatı 15 bin tl 12 ay boyunca 16-18 bin tl küsür faiz ödediğim için ama, direkte önden para ödemeden taksit yapıyorlar tek artısı bu. Düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz hocam aylık 5 bin bir birikimim oluyor her ay faturalarımı falan ödüyorum 3, 3,5 kesin elime kalıyor 2670 telefon taksidine ödesem mantıklı mı ?
Eğer diğer faturalar ve borç ödemesi için elinizde para kalacaksa mantıklı. Eğer 16-17 binlere çıkabilirim derseniz fiyatı uçmazsa A27'yi de bekleyebilirsiniz belki.
Hocam diğer faturalar ve borç ödemelerimi yaptığım zaman elime 3500 TL gibi bir para kalıyor 3500'ün borçlarım bittiğinde 3500 kalıyor dediğim gibi, ondan 2670 çıkarırsak düz hesap 800 TL gibi bir para kalıyor tüm borçlarımı ödediğim de. A27 alacaktım evet ama Türk Telekom sitesinde yok hocam A16 var A26 var A36 var bir de o da aylık 10 bin o çok fazla.