Türk Telekom kredi limiti ile Samsung Galaxy A26 alınır mı?

Valla ben senin yerine üzüldüm şu an, hem mecbur kaldığın yönteme hem de ödemek zorunda kaldığın paraya...

İptal edebiliyorsan kesinlikle iptal et, yukarıdaki Nothing bin kat daha alınabilir bir model, A26'dan da daha iyi.

İptal edebiliyor musunuz hocam?

Kredi çekmek yerine kenarda birikim yapıp 3-4 ay sonra alın telefonu bari, A26 için 32 bin değmez.

Alamıyorum hocam alamıyorum, kredi ile aldım Türk Telekom finansın, ne yapayım yani aldım ekstra olarak dediğim gibi telefonun Türk Telekom internet sitesinde olması lazım krediye açık bir şekilde. Neyse ya en azından iyi bir telefon şarjı falan uzun gider ne yapalım 1 sene ödeyelim ben gene hevesim kırılmadan kullanırım beğendiğim bir telefon, yaşadığım durumdan dolayı faizle taksit taksit ödüyorum hayırlısı olsun ya.

Kredi çekmek yerine kenarda birikim yapıp 3-4 ay sonra alın telefonu bari, A26 için 32 bin değmez.
Bayiden aldım.

Hocam bu tam kredi çekmek olarak sayılmıyor, bu Türk Telekom'un sana verdiği kredi olarak sayılıyor gene finansa bağlı ama normal bir banka şirketine bağlı değil yanlış hatırlamıyorsam Akbank İş Bankası gibi bir fimaya bağlı değil kendi özel finansmanı bu. Öyle veriyorlar limit.

Neyse ya ne yapalım arkadaşlar 32 bin etmediğini ben de biliyorum ama gene de güzel telefon güle güle kullanmayı nasip etsin bana rabbim ne diyelim.

Yukarıdaki Nothing'de faizsiz taksit var ama, nasıl alamıyorsun?

Hiç mi iptal etme şansın yok?
Hocam türk telekomun sitesinde yok ki o nothing?

Yukarıdaki Nothing'de faizsiz taksit var ama, nasıl alamıyorsun?

Hiç mi iptal etme şansın yok?

Yok galiba bayiden çıktım zaten eve geçiyorum, kullanayım ya ne yapayım telefonum gerçekten kötü durumda para biriktirip alabilecek bir durumda da değilim anca böyle bir şey alırsam borcum olursa o parayı o borca öderim, farklı sebeplerden ötürü zaten bunu tercih etmek zorunda kaldım. Tam anlatamıyorum özel sebep.

Kardeşim ne Türk Telekom'u ya, Amazon kendi taksit imkanı sunuyordu o cihaza .

Valla iptal edebiliyorsan et, moralimi bozdun şu an...
Hocam amazonda kredi var mı çıkıyor mu ki puan kredi kartı ile alınıyor ben kredi kartı ile almadım zaten onu anlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…