Türk Telekom kredi limiti ile Samsung Galaxy A26 alınır mı?

Ülkemizin ekonomisi sağ olsun ne hallerdeyiz vallahi hocam. Cidden insafsızlık bu fiyatlar.

Ama konu sahibi de bile bile yanlış yolu seçmiş. O parayı kenara at, birkaç ay sonra temiz temiz al. Ne uğraşıyorsun şark kurnazlarının ekmeğine yağ sürmek için?

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için, tabii tam kendimi anlatamıyorum ailesel özel sebeplerim var, benim para biriktirebileceğim bir durumum yok zaten, ekstra olarak dediğim gibi 5 bin TL atabiliyordum kenara ödeme olmayınca direk harcama oluyor bu benim için en sağlıklısı oldu fazla ödeyeceğimi biliyorum ama şöyle düşünün bir yerden gelen para bir yere gidiyor cebimden ek olarak bir şey çıkmıyor gene birikim yapabiliyorum. O yüzden dediğim gibi benim için en mantıklısı telefonu kullanmakta istiyorum gerçekten telefonum çok kötü harabe durumda. Keşke imkanım olsa da güzel telefon alsam ama buna şükür 1 sene ödeyeceğim zaten enflasyon cartıydı curtuydu erir gider para. Biliyorum çok kazık yememem için söylüyorsunu ağır kazık yediğimin farkındayım ama işime gelen bir şey olduğu için kazık olsa da işime geliyor ne de olsa, ondan dolayı almak durumunda kaldım. Çok teşekkür ederim tekrardan merak etmeyin ben sizi anladım ama ben tam olarak kendimi anlatamıyorum sebeplerim özel olduğu için anlayışla da karşılarsınız diye düşünüyorum tekrardan teşekkürler.

Hocam şöyle bir tavsiye veriyim, Vodafone bayileri yapabiliyordu. Türk Telekom tabelalı telefonculara gidin. Limitinizi taksitlendirerek kendi ellerinden telefon verebiliyorlar. Daha uygun ve makul oluyor. Türk Telekom içinde benzer durum olabilir.

Özel sebepler kısmına karışamayız zaten ancak hiç mi yolu yok kenara para atmanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…