İnternet üzerinden Türk Telekom'un Prime Düşün 50 GB tarifesine başvuru yaptım ve teyit için aradıklarında da onay verdiler, tarife onaylandı. Birkaç gün içinde yeni SIM kartı geldi, telefona taktığımda seçtiğim tarifenin ekteki gibi onaylamadığım ve seçmediğim fiyattan faturalandırılacağı bilgisini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda hiçbir şekilde müşteri temsilcisi telefona çıkmıyor, yardım etmiyor, telesekretere yönlendirmişler ve SMS Onay'ı vermediğim için taahhütsüz olarak devam edeceği söylendi.
Şikayet kaydı oluşturduğumda da aynı cevap geldi ama yine ekte görüldüğü gibi SMS onay verdiğimde ise indirimli aylık 700 TL diyorlar. Sitelerinde belirledikleri taahhüte zorluyorlar. Siteye girip tarife seçim ekranında tıklayınca o sayfadan başvurumu aldılar ve temsilci de fiyatı onayladı ama kontrol ettiğimde ise kampanyanın 2024'te bittiği yazıyor. Kampanya bittiyse nasıl oluyor da başvurumu aldılar, onayladılar ve daha sonra ise hiç bilgi vermeden fiyat çıkardılar anlayamadım. BTK şikayeti oluşturdum ama neredeyse 10 gündür işletme cevabı bekleniyor diyor. Nasıl çözerim?