foxikira

Gelişen
Yer
Istanbul
Türk Telekom altyapısında bu ONT'yi verdiler. Bu ONT'yi rootlama ile alakalı deneyen oldu mu? Amacım yakın zamanda UniFi Gateway Fiber alıp direkt SFP ile internete bağlanmak. Tanımlanan hızın üzerine çıkmak gibi bir amacım yok, tek istediğim bir SFP modülüne klonlayabilmek. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom altyapısında bu ONT'yi verdiler. Bu ONT'yi rootlama ile alakalı deneyen oldu mu? Amacım yakın zamanda UniFi gateway fiber alıp direkt SFP ile internete bağlanmak. Tanımlanan hızın üzerine çıkmak gibi bir amacım yok, tek istediğim bir SFP modülüne klonlayabilmek. Teşekkürler.

Türkiye'de arayüzüne girebilen görmedim. Bana da 2 hafta önce bu ONT'den verdiler. Hint elemanlar tık diye arayüze giriyor videolarda. Ben giremiyorum. Aradaki fark onlardaki ONT v1.8 bizlerdeki v1.20. Tahminimce Türk Telekom arayüze erişimi kapattırdı.

Türk Telekom altyapısında bu ONT'yi verdiler. Bu ONT'yi rootlama ile alakalı deneyen oldu mu? Amacım yakın zamanda UniFi gateway fiber alıp direkt SFP ile internete bağlanmak. Tanımlanan hızın üzerine çıkmak gibi bir amacım yok, tek istediğim bir SFP modülüne klonlayabilmek. Teşekkürler.

Konu dışı olacak ama upload ping değerleriniz nasıl? Buffebloat testi yaparken 150-200'lere çıkıyor upload ms. Sorun ONT mi router mi çözemedim. Routerım EX520v.

Son düzenleme:
Evet uploadda bende de 200ms atıyor. Router olarak Asus XT8 kullaıyorum ben de.
1769419165971.webp