Türk Telekom'da DNS'ler çalışmıyor

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
TurkNet kullanıyordum Türk Telekom'a geçtim, TurkNet'te girebildiğim yerlere Türk Telekom ile giremiyorum. Google DNS kullanıyorum. TurkNet'ten Türk Telekom'a geçerken değişen bir şey olmadı, ne modem ne kablo, sadece arayüz üzerinden yapıldı işlemler.

Türk Telekom'da DNS kullanamıyor muyuz? VPN kullanmak istemiyorum, ne yapmalı?

Quad9 https://quad9.net/
9.9.9.9
149.112.112.112
deneyebilirsiniz, Vodafone'da da Google DNS ve Cloudflare DNS engellenmiş. Bu çalışıyor.

Benimde TT'den kaçınmamın birkaç sebebi var bir tanesi de bu DNS ile Discord tarzı yerlere giriş yapılamıyor olması şuanda YogaDNS kullanıyorum Millenicom ile taahhüt bitince doğrudan TT ile internet almak istiyorum fakat DNS olayı can sıkıcı bari YogaDNS çalışsa da düzenim bozulmasa.

İnsanlar Türk Telekom'dan kaçıp TurkNet'e geçiyor sizde tam tersi olmuş garip . Neyse tekrar dönmüşsün.

TurkNet'ten son zamanlarda şikayetçiydim alakasız yerlerde ping giriyordu hız düşüyordu falan Türk Telekom'a geçip 1 gün kullanıp DNS'lerin çalışmadığını fark edip gözünü sevdiğim TurkNet'ime geri döndüm. 1 günlük kullanım sonucunda benden 2070 TL bedel isteniyor halbuki 10 günlük cayma hakkım var bilmiyorum ne yapacağız. Faturayı ödemeniz gerekiyor diyor Türk Telekom.

Evet, ben de 14 gun icerisinde feshedilirse cayma hakki oldugu bilgisini biliyorum. Bu bilgiyi belirtin, sozlesmeyi de iyice okuyun. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne basvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…