Türk Telekom'da DNS'ler çalışmıyor

İnsanlar Türk Telekom'dan kaçıp TurkNet'e geçiyor sizde tam tersi olmuş garip . Neyse tekrar dönmüşsün.
Geçen sene kaçtım. Şimdi geri döndüm. TurkNet fiziksel sorunlarda sahibi suçluyor ve hızlıca çözemiyor. 1 haftadır internetimiz yok modem bozuk deyip durdular ama yan dairede modem sıkıntısız çalışıyor. Sorun büyük ihtimal port sorunu ama reddediyorlar. Türk Telekom'a döndüm. TurkNet'i kendi altyapıları yoksa asla tavsiye etmem.
Türk Telekom, Superonline, Türksat gibi bilinen firmalarda yasaklı sitelere girmek için en azından GoodbyeDPI, ByeDPI gibi çözümler kullanmak zorundasınız.

1 günlük kullanım sonucunda memnum kalmadım ve gerekirse en fazla 1 günlük ücret öderim diyebilirsin yoksa ödemiyorum diyerek THH başvur, bunlarla uğraşmazsan bu şirketler insanın kanını emerler yoksa.

Detaylıca yazıp başvurdum teşekkür ederim. 1 günlük kullanımın bedeli 2070 TL olamaz, olmamalı. Modem talep etmedim bir şey talep etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…