Türk Telekom altyapısında TurkNet aboneliği ile VDSL internet kullanırken GoodbyeDPI kullanmama gerek kalmıyordu. Bugün itibarıyla Türk Telekom üzerinden bu sefer TurkNet fiber internete geçtim fakat Discord'a erişim sağlayamıyorum. Yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır? Bunu GoodbyeDPI'sız nasıl çözebilirim?
Özellikle GoodbyeDPI kullanmamak gibi bir derdim yok aslında. Daha öncesinde hiçbir şey kullanmama gerek olmadan girebiliyordum gene Türk Telekom altyapısındayken TürkNet kullanıyordum ve gerek yoktu. Şimdi ise Fiber geldi ve fibere geçince GoodbyeDPI'sız giremez oldum. Acaba yeni gelen modem ayarlarıyla mı ilgili yada başka bir şey yaparak çözebilir miyim diye merak ettim. Eğer bir yolu yoksa GoodByeDPI kullanacağım zaten.
Telekomda DPI sistemi olduğu için anti DPI araçları kullanmak şart. Ben ByeDPI tercih ediyorum sadece Discord'u etkileyecek şekilde konfigüre ediyorum.
Telekomda DPI sistemi olduğu için anti DPI araçları kullanmak şart. Ben ByeDPI tercih ediyorum sadece Discord'u etkileyecek şekilde konfigüre ediyorum.