Türk Telekom'da yeni fiyatlar yayınlandı

Saçmalık, TurkNet ve Turkcell çok daha ucuza verirken rekabet edemezler.

Altyapı bunların, yeni fiyatlar buna yakın olacak hepsinde. Belki TurkNet kendi altyapısına özel indirim yapabilir. Turkcell ise çok kullanan yok, isteyen de yok açıkçası. Bozuk VDSL bile Turkcell fiberden iyi yine de bunlar da zam yapar Telekom'dan ucuz olur muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:

50 Mbit'i 700TL'ye kullanıyorum 1000 Mbit'i 1500'e kullanmaya razıyım.

2 yıllık taahhüt yaptım bende aralıkta 975 TL ayda 75 TL modem kullanım ücreti, 1Gbps

En iyisini yapmışsın, altyapı ne zaman yapılacağına emin olmadığından ben yapamadım. Birkaç hafta önce tarih alabildim, dün taahhüt yaptım; ilk 6 ay 625, 12 ay 1250 olacak şekilde. Bayağı bir sorun yaşadım abone olmaya çalışırken, başka adrese alıp fiber gelince taşıma yapacaktım çözemeseydim.

Acilen TurkNet'in her yere gelmesi lazım.

Kısa yoldan Türk Telekom'u satın alsalar sorun ortadan kalkar

Hayırlısı olsun, gelince güle güle kullanın.

Durumlar pek öyle değil, İstanbul'un Avrupa yakasında TurkNet neredeyse her yerde var artık, Anadolu yakasında ise Turkcell altyapısı çok yaygın. Bunların yanı sıra Türksat Kablonet altyapıları var, bazı ilçelerde mesela Fatih'te artık Vodafone altyapısı var.
Seçeneklerimiz çoğalmaya başladı, İstanbul gibi bir metropoldeki bütün aboneleri kaybetmek istiyorlarsa satsınlar 1500 liraya. Telekom'un batması işimize gelir, belki ileride daha düzgün yönetilir.

İngiltere fiyatları aşağıda. 24 aylık toplam ücret 471 Sterlin. Aylık ortalama 19,63 Sterlin. Eğer kullandığınız ISS firmasını bırakıp yenisine geçerseniz 100 Sterlin bonus alıyorsunuz. 24 ay boyunca ödeyeceğiniz tutar 371 Sterlin oluyor ve aylığı 15,4 Sterlin yapıyor. Bu da asgari ücret alan bir İngiliz'in yaklaşık 1 saatlik maaşı.

16 mpbs 1000 lira demek, bu saatten sonra hiç bir şekilde bu altyapı sağlayıcısı kullanılmaz demek. 16 mbps ne demek biliyor musunuz arkadaşlar? Evde birisi 4K video izlemeye 'çalışırken' siz instagrama bile giremezsiniz. Ve bu internet için 1000 lira verdiğinizi düşünün. Rezillik. Rezillik başka bişey değil yazıklar olsun. İyi ki kurtulmuşum sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…