KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.606 28 Kasım 2024 #11 Greatest dedi: Açık şekilde söyleyeyim Netgsm zaten rezalet bir sağlayıcı yapacakları ayar bir şeyi değiştirmez. Türk Telekom'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusundan dolayı geçiş yapmıştım bu fiyat bandında bir sağlayıcı var mı?
Greatest dedi: Açık şekilde söyleyeyim Netgsm zaten rezalet bir sağlayıcı yapacakları ayar bir şeyi değiştirmez. Türk Telekom'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusundan dolayı geçiş yapmıştım bu fiyat bandında bir sağlayıcı var mı?
Greatest Uzman Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 625 Çözümler 1 Beğeniler 329 28 Kasım 2024 #12 Greatest dedi: Açık şekilde söyleyeyim Netgsm zaten rezalet bir sağlayıcı yapacakları ayar bir şeyi değiştirmez. Türk Telekom'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... Ping önceliğiniz ise Türk Telekom, fiyat performans olarak Millenicom.
Greatest dedi: Açık şekilde söyleyeyim Netgsm zaten rezalet bir sağlayıcı yapacakları ayar bir şeyi değiştirmez. Türk Telekom'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... Ping önceliğiniz ise Türk Telekom, fiyat performans olarak Millenicom.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.606 28 Kasım 2024 #13 Greatest dedi: Ping önceliğiniz ise Türk Telekom, fiyat performans olarak Millenicom. Genişletmek için tıkla... Örneğin Türk Telekom'da 4 ms alıyordum 6-7 ms alabileceğim sağlayıcı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Greatest dedi: Ping önceliğiniz ise Türk Telekom, fiyat performans olarak Millenicom. Genişletmek için tıkla... Örneğin Türk Telekom'da 4 ms alıyordum 6-7 ms alabileceğim sağlayıcı var mı?
Greatest Uzman Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 625 Çözümler 1 Beğeniler 329 28 Kasım 2024 #14 Afterbyte dedi: Örneğin Türk Telekom'da 4 ms alıyordum 6-7 ms alabileceğim sağlayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Netspeed veya Millenicom, TurkNet'te var fakat o fiyata pek mantıklı değil.
Afterbyte dedi: Örneğin Türk Telekom'da 4 ms alıyordum 6-7 ms alabileceğim sağlayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Netspeed veya Millenicom, TurkNet'te var fakat o fiyata pek mantıklı değil.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.606 28 Kasım 2024 #15 Greatest dedi: Netspeed veya Millenicom, TurkNet'te var fakat o fiyata pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Ms işinden dolayı 1 gün süre verdiler, daha yeni olduğu için bekleyeyim, olmazsa ikisinden birine geçiş yaparım, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Greatest dedi: Netspeed veya Millenicom, TurkNet'te var fakat o fiyata pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Ms işinden dolayı 1 gün süre verdiler, daha yeni olduğu için bekleyeyim, olmazsa ikisinden birine geçiş yaparım, teşekkür ederim.
Greatest Uzman Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 625 Çözümler 1 Beğeniler 329 28 Kasım 2024 #16 Afterbyte dedi: Ms işinden dolayı 1 gün süre verdiler, daha yeni olduğu için bekleyeyim, olmazsa ikisinden birine geçiş yaparım, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Siz gene de 1 hafta deneyimleyin, olmadı dediklerimden birine geçin.
Afterbyte dedi: Ms işinden dolayı 1 gün süre verdiler, daha yeni olduğu için bekleyeyim, olmazsa ikisinden birine geçiş yaparım, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Siz gene de 1 hafta deneyimleyin, olmadı dediklerimden birine geçin.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.606 28 Kasım 2024 #17 Greatest dedi: Siz gene de 1 hafta deneyimleyin, olmadı dediklerimden birine geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Greatest dedi: Siz gene de 1 hafta deneyimleyin, olmadı dediklerimden birine geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.