O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 10 Haziran 2025 #1 Bence harika oldular Ah şu yapay zeka ile video yapma sınırı biraz daha kalksa neler var aklımda işte ama, elimizden gelen beklemek Bu bağlamda: Bekle beni yapay zeka!
Bence harika oldular Ah şu yapay zeka ile video yapma sınırı biraz daha kalksa neler var aklımda işte ama, elimizden gelen beklemek Bu bağlamda: Bekle beni yapay zeka!
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 10 Haziran 2025 #2 İlk fotoğafta Porçay ve Haluk Bilginer 10/10 uyum.(!)
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 10 Haziran 2025 #3 Volkan Konak ve Kazım Koyuncu'da olsa güzel olurdu. Ben çizdirmeye çalıştım fakat saçma sapan şeyler çizdi.
Volkan Konak ve Kazım Koyuncu'da olsa güzel olurdu. Ben çizdirmeye çalıştım fakat saçma sapan şeyler çizdi.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 10 Haziran 2025 #4 Quezzy dedi: Volkan Konak ve Kazım Koyuncu'da olsa güzel olurdu. Ben çizdirmeye çalıştım fakat saçma sapan şeyler çizdi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyor, yani saçma sapan. Bilemiyorum, belki de grok yeterince eğitilmemiştir bu kişiler hakkında.
Quezzy dedi: Volkan Konak ve Kazım Koyuncu'da olsa güzel olurdu. Ben çizdirmeye çalıştım fakat saçma sapan şeyler çizdi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyor, yani saçma sapan. Bilemiyorum, belki de grok yeterince eğitilmemiştir bu kişiler hakkında.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 10 Haziran 2025 #5 Oltran dedi: Öyle yapıyor, yani saçma sapan. Bilemiyorum, belki de grok yeterince eğitilmemiştir bu kişiler hakkında. Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye çizdirdim.
Oltran dedi: Öyle yapıyor, yani saçma sapan. Bilemiyorum, belki de grok yeterince eğitilmemiştir bu kişiler hakkında. Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye çizdirdim.