Çözüldü Türkçe dil desteği ve kurumsal seslendirme kapasitesi olan yapay zeka seslendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

crawl

Üyecik
Merhaba, YouTube projelerim için yüksek kaliteli, Türkçe diline tam uyumlu ve kurumsal tonda seslendirme hizmetinize ihtiyaç duyuyorum. Projelerimde sürekli ses tutarlılığına önem veriyorum. Kurumsal kullanıma yönelik sınırsız veya aylık yüksek limitli site veya uygulama var mıdır?

Çözüm
@crawl Hocam merhabalar, ElevenLabs ücretsiz 10000 kredi veriyor. Sizin için yeterli midir bilmem ama zamanında bana hayli hayli yetmişti. 10000 kredi hafife alınacak bir şey değil. Her seferinde 5000 harf yazı yazabilirsiniz.

Edit: Harf/karakter başına 1 kredi alıyor denebilir. Tasarruf etme yöntemi önereceğim: Bir şeyde mesela sekiz yazmak yerine 8 yazarsanız ortalama olarak 4 kredi tasarruf edebilirsiniz.
@crawl Hocam merhabalar, ElevenLabs ücretsiz 10000 kredi veriyor. Sizin için yeterli midir bilmem ama zamanında bana hayli hayli yetmişti. 10000 kredi hafife alınacak bir şey değil. Her seferinde 5000 harf yazı yazabilirsiniz.

Edit: Harf/karakter başına 1 kredi alıyor denebilir. Tasarruf etme yöntemi önereceğim: Bir şeyde mesela sekiz yazmak yerine 8 yazarsanız ortalama olarak 4 kredi tasarruf edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…