Türkçe yama kurmak için oyunlar Steam'den mi alınmalı Epic Games'ten mi?

Krmm

Üstün
Arkadaşlar ben Türkçe yama kurup oynuyorum oyunları. Bugüne kadar oyunları hep Steam'den aldım ve Türkçe yamalarda sorun yaşamadım. Epic Games'ten oyun alırsam Türkçe yamalarda sorun yaşar mıyım? Eğer öyleyse mecburen Steam'dan almaya devam edeceğim. Siz nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Steam - Epic karışık mı yoksa sadece Steam veya Epic mi?

Spesifik olarak bazı yamalar Epic Games'te çalışmayabiliyor. Yamasına bakıp da platform seçebilirsin. Ama Gamepass ve Microsoft Store oyunlarından uzak dur. Önerilen yöntemler falan hiç işe yaramıyor. Microsoft şu saçma dosya koruma sistemini de salacak gibi durmuyor.

Genel olarak Steam, GoG, Humble Bundle, Ubisoft, EA ve Epic Games diye oyunları alıyorum. Açıkcası fark etmiyor. Mümkün oldukça EA ve Ubisoft oyunlarını kendi mağazalarından alıyorum. Zaten kendi launcherleri sıkıntı, araya Steam girince iyice saçmalıyorlar. Ayrıca Ubisoft kupon gibi şeyler ile daha uyguna satıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam steam çok pahalıdan satıyor. Epic games'te şu an almak istediğim oyunlar 20 lira, taş çatlasın 100 lira. Steam'de oyunların indirimli halleri 100 liradan başlıyor. O yüzden kararsız kaldım ne yapsam bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store laneti dışında çoğu yama platform fark etmeksizin çalışıyor. Olan yamalarda ise basit bir eklemeyle sorun çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…