Manisa’da yaşıyorum ve şu an Süper 20GB paketi kapsamında 15GB normal 5GB sosyal medya paketim var. Bu paketler ay yarısında bitiyor. Önerdiği paketler 500TL ile başlıyor ve bu nedenle kontrat sonu operatör değiştireceğim. Altyapı olarak Turkcell kullanan ve fiyatları makul olan operatör önerebilir misiniz?
Manisa'da yaşıyorum ve şu an süper 20GB paketi kapsamında 15GB normal 5GB sosyal medya paketim var. Bu paketler ay yarısında bitiyor. Önerdiği paketler 500TL ile başlıyor ve bu nedenle kontrat sonu operatör değiştireceğim. Altyapı olarak Turkcell kullanan ve fiyatları makul olan operatör önerebilir misiniz?
Turkcell'e hat taşırsan kampanya vardı, fiyatlar fena değildi.
Turkcell altyapısını kullanan bir tek Netgsm mevcut, hat alırken 500-700 TL küsür vergi ödüyorsun.
Turkcell'e hat taşırsan kampanya vardı, fiyatlar fena değildi.
Turkcell altyapısını kullanan bir tek Netgsm mevcut, hat alırken 500-700 TL küsur vergi ödüyorsun.
Vodafone göre daha uyguna geldi öyle çok kullanmıyorum dışarı çıkınca okula gidince internet lazım oluyor operatörlerin hepsine baktım Turkcell daha uygun geldi Netgsm'e bulaşmak istemiyordum.