Merhaba Turkcell faturasız hattımda hotspot 50 GB alıyorum birkaç seferdir. Ama maalesef yurtta kaldığım için yetmiyor. Hem telefonda hem de laptopta kullanıyorum. Sizce Turkcell faturasızdan Türk Telekom Selfy faturalıya geçilir mi? Aklımda almayı düşündüğüm bir pakette var. Aşağıya bırakıyorum linkini. Bu arada hayatımda hiç faturalı kullanmadım herhangi bir operatörde hep faturasız kullandım şu ana kadar.
Detaylar
Kim cevapladı?Geçilebilir fakat şunu araştırın derim kaldığınız yurtta Türk Telekom iyi bir çekim gücü sağlıyor mu? Maalesef yıl 2025 olsa bile çoğu yerde telefonlarda çekim sorunu yaşamaya devam ediyoruz.
Hocam oda arkadaşım kullanıyor Türk Telekom faturalı."dediğine" göre gayet iyi çekiyor. Ben normalde önceden denemiştim ama şu an çok hatırlamıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla fena değildi.
Eğer deneme fırsatın varsa Speedtest ile değerlere bak ona göre geçim sağlayabilirsin. Turkcell'de faturalıda güzel kampanya yok mu?
Bakayım tekrar hocam da sanmıyorum.
Kunget
Başarılı
Speedtest ile interneti test etmesini isteyebilirsin. Bazen çekiyor olsa dahi hız yavaş olabiliyor.Hocam oda arkadaşım kullanıyor Türk Telekom faturalı."dediğine" göre gayet iyi çekiyor. Ben normalde önceden denemiştim ama şu an çok hatırlamıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla fena değildi.
Speedtest ile interneti test etmesini isteyebilirsin. Bazen çekiyor olsa dahi hız yavaş olabiliyor.
Hocam ben ve arkadaşımın Speedtest sonuçlarını attım. Anlamadığım bir şekilde sadece download hızını ölçtü. Bu arada ben sanırım yüksek ihtimalle TT'ye döncem geri selfy ile.
Dosya Ekleri
Kunget
Başarılı
Uygulamadan daha iyi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum tarayıcı mobilde belki tam verimli değildir. Sonuçlar evet yakın duruyor ama aciliyeti yoksa bekle derim. Bugün yaşanan deprem nedeni ile sapma yaşayabilirsin belki bu test işleminde.
Uygulamadan daha iyi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum tarayıcı mobilde belki tam verimli değildir. Sonuçlar evet yakın duruyor ama aciliyeti yoksa bekle derim. Bugün yaşanan deprem nedeni ile sapma yaşayabilirsin belki bu test işleminde.
Hocam şu an Turkcell hattımda zaten hotspot 50 GB paketi var. Ondan da 26 GB falan kaldı o bitmeden geçmem zaten Türk Telekom'a. Bu arada ben bu hattı ilk başta TT ile almıştım sonradan Turkcell'e geçtim. Ama en son numara taşıdığım tarihi hatırlamıyorum maalesef. E-Devlet'ten bakayım dedim orada da sadece hizmet aldığım operatör ismi yazıyor. Ben bu tarihi nasıl öğrenirim acaba bilen var mı?
Kunget
Başarılı
Onu bilmiyorum, ben genel olarak tahhüt bittikçe numara taşıdığım için ihtiyacım olmamıştı bu bilgiye.Hocam şu an Turkcell hattımda zaten hotspot 50 GB paketi var. Ondan da 26 GB falan kaldı o bitmeden geçmem zaten Türk Telekom'a. Bu arada ben bu hattı ilk başta TT ile almıştım sonradan Turkcell'e geçtim. Ama en son numara taşıdığım tarihi hatırlamıyorum maalesef. E-Devlet'ten bakayım dedim orada da sadece hizmet aldığım operatör ismi yazıyor. Ben bu tarihi nasıl öğrenirim acaba bilen var mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-