Mltcsvr Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 7 30 Kasım 2024 #1 Turkcell hat kullanıyorum testler mobil veriden ölçüldü. Ekte de göründüğü gibi indirme ve yükleme hızlarım arasında devasa fark var. Bu normal mi? (Host Turkcell olarak seçili ve arkada herhangi bir indirme yoktu.) Dosya Ekleri Screenshot_20241130_135959~2.webp 27,7 KB · Görüntüleme: 134
Turkcell hat kullanıyorum testler mobil veriden ölçüldü. Ekte de göründüğü gibi indirme ve yükleme hızlarım arasında devasa fark var. Bu normal mi? (Host Turkcell olarak seçili ve arkada herhangi bir indirme yoktu.)
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.576 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.147 30 Kasım 2024 #2 Hat yoğunluğuna göre oranlar değişebilir. Gece saati gibi daha az kullanılan saatlerde testi yenileyin. Değerler normal çıkar büyük ihtimalle.
Hat yoğunluğuna göre oranlar değişebilir. Gece saati gibi daha az kullanılan saatlerde testi yenileyin. Değerler normal çıkar büyük ihtimalle.
EkmekArasiSSD Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 800 Makaleler 3 Çözümler 5 Beğeniler 497 Yer Ordu 30 Kasım 2024 #3 Cihazın otomatik bağlandığı bant aralığı yüksek ihtimal yoğun ve bu yüzden bu hızlar geliyor. Daha boşta başka bir band bağlansaydı eğer yüksek ihtimal sorunsuz şekilde yüksek hızı alıyor olurdunuz.
Cihazın otomatik bağlandığı bant aralığı yüksek ihtimal yoğun ve bu yüzden bu hızlar geliyor. Daha boşta başka bir band bağlansaydı eğer yüksek ihtimal sorunsuz şekilde yüksek hızı alıyor olurdunuz.
1 13367 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 624 2 Aralık 2024 #4 Mltcsvr dedi: Turkcell hat kullanıyorum testler mobil veriden ölçüldü. Ekte de göründüğü gibi indirme ve yükleme hızlarım arasında devasa fark var. Bu normal mi? (Host Turkcell olarak seçili ve arkada herhangi bir indirme yoktu.) Genişletmek için tıkla... İnsanlar genellikle download kullandığı için yoğunluğa bağlı olarak download düşük çıkmış normal.
Mltcsvr dedi: Turkcell hat kullanıyorum testler mobil veriden ölçüldü. Ekte de göründüğü gibi indirme ve yükleme hızlarım arasında devasa fark var. Bu normal mi? (Host Turkcell olarak seçili ve arkada herhangi bir indirme yoktu.) Genişletmek için tıkla... İnsanlar genellikle download kullandığı için yoğunluğa bağlı olarak download düşük çıkmış normal.