Turkcell mi, Türk Telekom mu seçilmeli?

TheDark

Becerikli
Yer
Türkiye
Şu an hattım babamın üzerine ve kendi adıma hat almak istiyorum. Vodafone kullanıyorum, 650 TL’ye 20 GB internet veriyor. 2 aya bitecek ama beklemeyeceğim, iptal bedelini ödeyeceğim.

Şimdi, Türk Telekom ile Turkcell’in yeni numara fiyatları bana aynı geldi. Ben çok konuşan birisi değilim, sadece Instagram’da gezerken, internette bir şey araştırırken çalışsın yeter. Hangisini tercih edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un mobil internet hızları aşırı düşük hocam. Turkcell'i bilmiyorum.

Türkiye'deki operatörlerin hepsi birbirinden beter, ancak Vodafone kullanıyorum çünkü hem ucuz hem de malum partiyle bağlantısı yok.

Ben şuan için Türk Telekom kullanıyorum. Çünkü 15+2 GB internet, 1500 dakika ve sms'e 230 TL gibi bir fiyat ödüyorum. 2-3 sene önce faturayı en dip fiyat olan 50 liradan başlatmamın ve zamanda ödeme yapmanın meyvesini alıyorum şuan.

Az çektiğini bilmeme rağmen ben de Vodafone geçeceğim. Turkcell ben askerde iken Askercell kullanmama rağmen kalan 1 TL borç için avukat tutmuş ve avukat masraflarından bahsetmişti. Ampulizm sisteminden kurtulmak lazım. 3 operatörde de hayır yok ama ben oyumu Vodafone'dan yana kullanıyorum. Çok para severler, çok para isterler. Ama bir binanın bile yıkılmadığı depremde altyapıları yıkılır. Bir de afet gibi durumlarda çalışabilecek Starlink ülkemize neden gelmedi derseniz araştırın. Bu konuda Türk(!) Telekom ve Turk(!)cell ile karşılaşırsınız.

Hangisi daha ucuzsa ona geçerdim birbirlerinden hiçbir farkları yok.

Hattını kapat, yeni kullanıcıymış gibi yap. Her sene öyle yapıyorum, her operatörün yeni kullanıcıya özel teklifleri oluyor.

Tekrardan Vadafone'den al. 20GB internet 260₺. Geçen hafta olsa gerek 280'e 30GB, 390₺'ye 60GB internetli paketi vardı.

Telekom ne çekiyor ne de hızı iyi. Turkcell iyi hoş çok güzel de hem pahalı hem de son zamanlarda nedense Vodafone'nin 4 diş çektiği yerde 3G'ye düşüyor.

Memnunsan Vodafone'den hiç diğerlerine bakma derim. Şahsen Turkcell kullanıcısıyım, kaç kere farklı operatöre geçtiysek haftasında geri döndük ancak bu ay Vodafone'ye geçiş yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…