Turkcell mi, Türk Telekom mu seçilmeli?

Hocam ben şu an Turkcell kullanıyorum. Yalan yok genel olarak ülkenin en iyi ve hızlı çeken operatörü ama sık sık sinyal seviyesi 3-4 dişten birden 0-1 dişe düşüyor ve YT Shorts videosunun ortasında video keyfimin içine ediyor. Ayrıca bazen interneti PC'ye bağlarken de ara ara direk internet gidiyor yavaşlasa tamam diyeceğim de direk gidiyor. Bende yakın zamanda Pttcell'e geçmeyi düşünmüyor değilim. Malum partiye destek olan iki büyük operatörü her ne kadar istemesem de bir şekilde kullanıyorum. Her ne kadar Vodafone bu iki operatör gibi olmasa da maalesef çekim kalitesi belli.

Dediğin sorunları birebir yaşıyorum ben de ve işin komik yanı Vodafone artık çekiyor.

Benim 3G'de takıldığım yerde hanım 4 diş 4G çatır çatır kullanıyor. Tersane bölgesinde çalışıyorum ve ofiste 1 diş çekiyor telefon, buradaki abi geçti geçen günlerde 4 diş çekiyor yine.

Ben anlayamadım, ya Vodafone çok iyi çekmeye başladı ya da Turkcell kendini iyicene bozmaya başladı.

Allah aşkına türkcell ve en iyi kelimelerini yan yana kullanma. Evrenin en kötü operatörü. Vodafone ve Ttnet hemen arkasından geliyor.

Hocam Vodafone faturasızda sadece internet içeren aylık, haftalık veya günlük paketler var mı mesela? Türk Telekom veya Turkcell'de var. Örneğin Türk Telekom'da aylık YT 30 GB var aylık izle 30 GB var haftalık 20 GB var mesela, Turkcell'de de hotspot paketleri var.

Merhaba hocam hangi ilde yaşıyorsunuz ve kaç download alıyorsunuz acaba mobil veri ile?

Ben her taahhüt bittiğinde başka operatöre geçiyorum. Eskiden Turkcell'dim. Şu an Vodafone'da 190 TL'ye 20 GB paketi kullanıyorum vergilerle 205 TL oluyor 49 TL'ye durdurma özelliği aldım 255 gibi bir fiyata geliyor. Bundan sonra Türk Telekom'a geçeceğim 1 yıl. Sonra geri Vodafone'ye geçeceğim. Turkcell aşırı pahalı ve çok sevmiyorum. Vodafone çark çevir en az haftalık 3 GB verirken Turkcell'de günlük 1 GB çıkınca seviniyordum.

Bende TT'ye geçmeyi düşünüyorum ama aynı yerde bulunduğum arkadaş ile hız testi yaptık kendisi Vodafone kullanıyor Max 20Mbps hız alıyorken ben turkcell ile160Mbps alıyorum baska sehirde TTli arkadasa sordum o da 35civarı alıyordu.

Turkcell.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…