Turkcell paketinde Fizy ve TV+ kullanılmadığı hâlde internet azalıyor

mauroicardi99

Yetkin
Turkcell kullanıyorum, paketimde TV+, Lifebox, Fizy için 5 GB veriliyor. Ben bunların hiç birini telefonuma yüklemedim ve kullanmıyorum fakat TV+ 4.77 GB, Fizy'de 4 GB kalmış. Bunun böyle kendi kendine azalması neden oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Android veya iPhone telefonlar, telefona yüklemediğin servisin uygulamalar için bile yüklü server çalıştırabilir yani arka planda çalıştırabilir bir kez başıma gelmişti buna benzer olay.

Bazı Samsung, Oppo, Huawei gibi telefonlarda Fizy, bip yüklü geliyor sen hiç açmasan bile telefon bunların güncelleme kontrolunu yapıyor.

Bence ilk telefonundaki Turkcell uygulamalarını kontrol et.

Ayarlardan mobil veri kullanımını kontrol et neler senin internetini yemiş açıkça görebilirsin.

Telefonda sadece Turkcell'in kendi uygulaması var. Mobil veri kullanımında hiç bilmediğim bir şey gözükmüyor yani Fizy Tv+ falan yok.

Telefonda sadece Turkcell'in kendi uygulaması var. Mobil veri kullanımında hiç bilmediğim bir şey gözükmüyor yani Fizy TV+ falan yok.

Turkcell uygulamasına girdiğinde kullanım detayları kısmında TV+ ve Fizy harcamaları için saat-saat kayıt görünüyor mu, yoksa toplu mu gözüküyor?

Turkcell uygulamasına girdiğinde kullanım detayları kısmında TV+ ve Fizy harcamaları için saat-saat kayıt görünüyor mu, yoksa toplu mu gözüküyor?
Saat saat görebiliyorum. Ama şöyle bir sorunumuz var ben o saatlerde ne yaptığımı hatırlamıyorum

Bu arada paketin yenilenmeden önceki kullanımları görebiliyorum şimdi fark ettim. Şöyle bugün kullandıklarımı mesela göremiyorum her yenilendikten sonra düşüyor oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…