Makaleler
2
Turkcell ile ULAK Haberleşme, Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde yerli ve milli 5G iletişim altyapısının yaygınlaştırılması için işbirliği protokolü imzaladı.
  • Turkcell'in 3.250 sahasında ULAK 4.5G ve 5G baz istasyonları kullanılacak.
  • Mevcut ULAK 4.5G sahaları yeni nesil ürünlerle modernize edilecek.
  • Açık Radyo Erişim Şebekesi (Open RAN) desteklenecek.
  • Turkcell, bu işbirliğiyle 5G şebekesini daha verimli ve esnek hale getirmeyi hedefliyor.
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç: "Türkiye’nin yeni nesil iletişim teknolojilerinde söz sahibi olmasını istiyoruz."

ULAK Genel Müdürü Ruşen Kömürcü: "5G ve ötesi için Türkiye'nin markası olma hedefiyle çalışıyoruz."

Pahalı olduğu için mi sevmiyorsunuz yoksa başka nedenler mi var ?
Nedenlerini yazdığımda bir günde beklemediğim şekilde X'de bin üstü like aldım. Sonra tutuklanmamak için Tweet'i sildim. Sanırım sadece pahalı olduğu için değil. Buraya da yazardım ama burada yazılan mesajları silmek basit olmayabilir. Artık siz tahmin edin.

1741118155288.webp

Turkcell ile ulak haberleşme, Barselona'daki mobil dünya kongresi'nde yerli ve milli 5G iletişim altyapısının yaygınlaştırılması için iş birliği protokolü imzaladı.
  • Turkcell'in 3.250 sahasında ulak 4.5G ve 5G baz istasyonları kullanılacak.
  • Mevcut ulak 4.5G sahaları yeni nesil ürünlerle modernize edilecek.
  • Açık radyo erişim şebekesi (open ran) desteklenecek.
  • Turkcell, bu iş birliğiyle 5G şebekesini daha verimli ve esnek hale getirmeyi hedefliyor.
Turkcell genel müdürü Ali Taha koç: "Türkiye'nin yeni nesil iletişim teknolojilerinde söz sahibi olmasını istiyoruz."

Ulak genel müdürü ruşen kömürcü: "5G ve ötesi için Türkiye'nin markası olma hedefiyle çalışıyoruz."

İstasyonlara fiber koymadiklari sürece boş.