Diğer Turkcell'de 60 GB, 1000 Dakika ve 250 SMS 390 TL

80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Merhaba,

Turkcell'de 60 GB interneti aylık 390 TL'ye alabilirsiniz. Sadece yeni müşteriler ve hat taşıyanlar faydalanabiliyor. Site üzerinden eSIM almak mümkün.

Bu saçmalık asla bitmiyor. İki hat ile gezmek ve gerektikçe birisini başka operatöre taşımak, iyi fiyat alabilmenin tek yolu sanırım. Sadece birkaç GB kullanan büyüklerimin 400-500 TL fatura ödemek zorunda kaldığını görünce şaşıp kaldım.

Şu ülke Telekomünikasyon şirketlerine ayar çekmedi yazıklar olsun, dalga geçer gibi illere özel yapmışlar, adalet olmayınca böyle rahat davranırlar tabii.

Şu ülke telekomünikasyon şirketlerine ayar çekmedi yazıklar olsun, dalga geçer gibi illere özel yapmışlar, adalet olmayınca böyle rahat davranırlar tabii.
Muhtemelen şebeke yüküne göre ayarlanmıştır. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi iller çok yoğun. Rastgele bir akrabanın adresi girilirse ve sonradan değiştirilirse sorun olur mu acaba?

Muhtemelen şebeke yüküne göre ayarlanmıştır. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi iller çok yoğun. Rastgele bir akrabanın adresi girilirse ve sonradan değiştirilirse sorun olur mu acaba?
Hocam bunlar öyle ki bi ayar çeker yine mağdur ederler, zaten şu ülkede sanal numara da bunlar yüzünden gelmiyor misal bana kalsa wifi üzerinden birisin aramak çok mantıklı çoğu zaman hat bile kullanmazdım ancak bu kurnazların cebi dolsun diye her şey düşünülüyor.

Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat, Şanlıurfa illeri mevcut diyor diğer illerde geçerli değilmiş üzücü.

Bu şehir kısıtlaması e-sim kullanarak geçebilirsiniz.

Turk Telekom'dan 270 TL'ye 20 GB'lik tarife kullanıyorum ve bunu teklifle aldım. Anneme teklif vermediler mesela kadın operatör değiştirmek zorunda kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…