Turkcell'den Netgsm'e geçilir mi?

Makaleler
4
Uzun zamandır Turkcell kullanıyorum fakat artık gerçekten kullanmak istemiyorum. "Size uygun paketler arasında yok", "Sadece size uygun paketleri kullanabilirsiniz" bunlardan gerçekten bıktım. Ayrıca aşırı fazla ücretler de can sıkıcı.

Kendi Turkcell hattımı sadece kontörlü olacak şekilde yapıp sadece bankacılık uygulamalarında kullanacağım. Bunun dışında ise Netgsm'den yeni bir hat çıkartmayı düşünüyorum. Bu konu hakkında daha önce yeni hat çıkartarak geçen varsa onların da yorumlarına göre geçmeyi düşünüyorum.

Bunlar dışında TT ve Vodafone var ancak bunlar yaşadığım bölgede çekim problemleri oluyor. Bu yüzden Netgsm'e geçmek istiyorum fakat internette hep eski yorumlar var. Paketim de 1 hafta içerisinde biteceği için yeni bir başlangıçta yapabilirim. Tavsiye ve önerilerinize açığım.

Turkcell, Netgsm'nin faaliyetlerini bir süre askıya aldı.

İstesen de geçemezsin. Ne yeni numara alabilirsin ne de başka hattan geçebilirsin ama önceden Netgsm'e geçtiysen kullanabilirsin.

Turkcell'in baz istasyonları kullanıyordu sadece diğer her şey kendilerinin ama Turkcell BTK kararına rağmen Netgsm'e izin vermiyor. Turkcell'den Netgsm'e herkes geçtiği için kapadı yeni kullanıcıya Turkcell.

Turkcell kendince Netgsm'e karşı mafyacılık oynuyor, kararı bile umursamıyor.

Muzsal Yönetim.

Gerçekten inanılmaz. Neyse artık TT ve Vodafone paketlerine bakmak lazım. Önerebileceğiniz paket var mı numara taşıma olarak.
Hangi şehirde oturuyorsunuz gizli değilse? Ben TT den Vodafone geçtim. Ankara'da ikamet ediyorum ve TT hiç ama hiç çekmiyor. 10 GB paketini bayiden 250 TL'ye vergi dahil alabildim. Ankara'da Vodafone beğeniyorum, tüm ailemde memnun.

Sanırım ben de Vodafone'a geçeceğim. sitelerinden baktığım kadarıyla ve sizin de dediğiniz gibi 10GB paketi 250TL'ye geliyor. Artık yeni şeylere geçmek lazım. Turkcell neredeyse 600TL + vergiler gibi bir şey ister hale geldi bana önerdiği tarifelerde. Bu parayı gerçekten vermek istemiyorum. Gerekirse kontörlüye geçerim gene de vermem.

Türk Telekom'un paketleri iyidir. Hangi şehirde oturuyorsunuz?
İstanbul'da yaşıyorum. Cell Mapper ile yaşadım yere baktım. Vodafone benim için daha iyi olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…