Türkiye akıllı telefon pazarına yeni bir marka geldi, yerli üretim Mipo raflarda yerini aldı

Duvar kâğıdını görünce patladım. Her özelliği ayrı bir markadan dızlamışlar
Tecno nun tasarımını bile çalmışlar o kadar seviyesizler demek ki. Mipo M33 ün arka kamerasına bakınca anlaşılıyor zaten Xiaomi den çalındığı hiç değiştirmemiş tasarımı direk kopyala yapıştır yapmış. Birisi Xiaomi'ye benziyor, diğeri Tecno'ya, diğeri Oppo ya benziyor (benzemiyor tipkisinin aynisi). Ayrıca alt çerçevelerin kalınlığı da göz kanatıyor.

2.el eski amiral gemisi tercih etmek yerine 0 sevdasından dolayı 5k- 6K'ya O-ix ve çöpnodan sonra bir b- poşeti daha alacak insanlara hitap eder artık. Hayırlı olsun 0 alıp keyfine bakacaklar alabilir. Ha 2x zoom yaparken bol piksellenmelere başarılar.

Duvar kağıdını Apple'dan, kamera dizilimlerini de Samsung ve Xiaomi'den çalmışlar. Çinlilere çalma muamelesi yapıyoruz ama iğneyi kendimize de batırsak keşke.

Duvar kâğıdını anlarım da diğerleri ne alaka? Damla çentiği neredeyse Apple hariç her marka kullandı.
Ilk kullananlardan birisi Samsung idi. Ayrica kamera adasi dizilimi direkt olarak Xiaomi'den.

Ayrica bir tasarimi diger markalarin da kullaniyor olmasi, o tasarimi savunabilecegin anlamina gelmez. Ki zaten damla centik dedigimiz olay son derece berbat gozuken bir tasarim cizgisi. Fark ettiysen "ozgunluk yok" dedim, neden bunu kullanmislar demedim.

Hocalarım bu marka aynı Reeder gibi tamamen Türk markası mı yoksa farklı ülkeye ait bir marka burada yerli üretim mi yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…