Sen Rusya ile Ukrayna savaşının topyekûn bir savaş olduğunu mu sanıyorsun? Gerilla savaşını kim kolay kazanmış, güçlü olduğunu düşündüğün Amerika çiftçilere kaybetti savaşı dostum ne anlatıyorsun?
Rusya topyekûn, ciddi bir savaşa girse Ukrayna ile o toprağı siler atar, bak tekrar ediyorum, nükleer kullanmadan sadece balistik teknolojileriyle siler atar, bunun ne propaganda ile, ne de başka bir şeyle alakası var. Rusya gayet askeri açıdan çok güçlü bir ülke, samanlıkta iğne arar gibi bir savaşa giriyor.
Çeçen dediğin kişilerin nasıl savaştığını bir bilsen, herifler gerçek bir savaşçı, bu arada şu an Rusya'nın da en iyi müttefiği oldular, çok ilginç parası olmadığını mı söylediğin Rusya'yla, yoksa güçlü olmadığını iddia ettiğin Rusya'yla mı? Sen karar ver, ben Rus propagandası içinde değilim, Türk olarak bize yaptığı şeyleri asla unutmam ama belli ki sen yüksek miktarda Amerikan ve kapitalist bir propaganda içindesin.
İnsanların iki fikri olunca hemen bir şeyin peşine takıldıklarını veya propaganda mağduru olduğunu söylemekten vaz mı geçseniz artık ya?
Ve bunu dibinde ki NATO'ya rağmen yapıyor, arada Fransa'ya da postasını koymayı unutmuyor.