Rusya'nın ekonomisi el vermediği için ve halkıda isteksiz olduğu için zaten topyekun savaşta değil? Şimdi senin mantığınla Rusya bütün gücünü kullanmıyor o halde niye? Kullansın alsın. O nükleeri atacak cesaret sadece Rusya'da değil hiçbir ülkede yoktur. Rusya'nın ekonomisi kötü olduğu için askeriyesi ne kadar iyi olursa olsun bunları kullanamıyor. Yani potansiyelini değerlendiremiyor. Amerika'yla Rusya'yı kıyaslaman hata tabii ki Amerika daha güçlü Amerika'nın dengi Çin'dir. Ben Amerikan yanlısı değilim ben realistim günümüzde güç paradır. Şu anda Amerika ekonomi konusunda lider her yerde üstü var. Vietnam meselesine gelelim. Vietnam'ı Amerika'nın kaybetmesinin sebebi deniz aşırı olması Vietnam'ın direkt Çin ordusu desteği almasıdır. Amerikalı'ların bilmediği bir coğrafya olmasıda cabası. Bu arada çeçenler nasıl savaşçıysa vietnamlılarda öyleydi. Ha benim umurumda değil iyi ki kaybetmiş Amerika ama Rusya Ukrayna mevzusu ile Vietnam'ı kıyaslayamazsın. Propagandaya kapıldığını düşünmemin sebebi Putin'in çok fazla medyaya değer vermesi ve bazı hesapları fonlayıp sahte haber yaymasıdır. Özellikle Twitter'da. Bunu araştırırsan fark edersin. Ben Amerika'yı sevmem ama şunu kabullen Amerika Rusya'yla kıyaslanamaz 5 Rusya bir Amerika anca eder. İki ülkenin askeri harcamalarına bakarsan anlarsın. Sovyetlerken bile bu adamlar Afganistan da takıldı.