Türkiye: “Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır”

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 676
  • Etiketler Etiketler
    türkiye

80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Merhaba,

Modern şeriat ile yönetilen Türkiye’de bir başka gün, sevgilinizle veya arkadaşınızla otelde kalamıyorsunuz.

IMG_0254.webp

Ya cidden merak ediyorum, iki insanın yaşadığı ilişki seni neden, ne için alakadar eder? Örümcek kafalı herifler, cinsellikten başka bir şey düşünemiyorlar ki.

Kalacagin yerle alakali bu, su ana kadar hic sorun yasamadim bu sekilde. Bu sarti isteyen yerde de kalma zaten.
Oteller listesinde arama yaparken denk geldim. Gittiğim hiçbir ülkede böyle bir kuralı daha önce görmemiştim, ilk defa görünce ilginç geldi. Böyle bir kuralın yasa dışı olması gerekiyor. İnsanların gizliliğine ve özel hayatına karışıyorlar. Daha geçen gün de yabancı birisinin Türk kimliği olmadığına şaşırmışlardı. Şaka gibi ülke cidden.

Merhaba,

Modern şeriat ile yönetilen Türkiye’de bir başka gün, sevgilinizle veya arkadaşınızla otelde kalamıyorsunuz.

Eki Görüntüle 62842

Birincisi isletme ozelse istedigini yapar. Ikincisi bu kuralin uygulandigini sanmiyorum bile. Sevgilisi veya kiz kardesiyle gelemeyecek mi insanlar? Hadi ben sevgili olayina karsiyim da zorunda kalinabilir sonucta. Ayrica bu konuyu cok normal kabul edenler var.

Birincisi isletme ozelse istedigini yapar.
Gerekli olmayan kişisel veriyi talep edemez. Talep edilen kişisel verilerin sebebinin açıklanması gerekiyor. “İnancımız izin vermiyor. Her şeyi gören Allah, bunu tarayıcıda taratılmış olarak görmeli.” deyip mi açıklama yapacaklar?

Gerekli olmayan kişisel veriyi talep edemez. Talep edilen kişisel verilerin sebebinin açıklanması gerekiyor. “İnancımız izin vermiyor.” deyip mi açıklama yapacaklar?

Evet o dogru. Evli olmayanlari almiyoruz diyebilir ama evlilik cuzdani bence de talep edemez. Cift, tamam o zaman biz evliyiz dedigi zaman baska bir soru sorma haklari oldugunu dusunmuyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt