Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti

Boşuna kötümserlik pompalamayın. Ekonomi politikaları aynen devam edilirse 2025 başı gibi toparlanma başlar. Şu an bile pozitif ortam vardı piyasada son bu olay kötü oldu.

Sizce dolar nasıl etkilenir?
Hocam doların şu an bile baskılandığü bir gerçek ben yerel seçimler bitene kadar 35 bandını geçmeyeceğini düşünüyorum. Yıl sonu 50'yi kesin geçer.

Borsacılara işi gücü bıraktıran bir haber.
Toplama zamanı.

Türkiye'de hukuk, kamu reformu olmadan ve dışarıdan para gelmeden düzelmez ha düzelir gibi olur ama hakketiği refaha hiçbir zaman erişemez.

Faizler yeterli seviyeye geldi mi?
Geldi.
Tamam, şimdi bize bir günah keçisi lazım? Hafize Hanım, görevden affını ister misin, bir şey deneyeceğiz.
Şu an bu aydan itibaren faiz düşürmeye başlarlarsa felaketimiz olur. Öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum hükümetin elinde kalır ekonomi.

Son düzenleme:
Boşuna kötümserlik pompalamayın. Ekonomi politikaları aynen devam edilirse 2025 başı gibi toparlanma başlar. Şu an bile pozitif ortam vardı piyasada son bu olay kötü oldu.
Sen fazla hayal aleminde yaşıyorsun aynı cumhurbaşkanın gibi.

Son düzenleme:
Ülkemiz için hayırlısı olsun diyelim.

Hafize hanım gitmişken Mehmet Şimşek'in istifasını da isteseydi keşke. ABD'den ekonomist getirmekle muhalefeti suçlayan iktidar, kendi ekonomistlerini ABD'den buluyor...
Bunların hepsi aynı. Bunlardan ülkeyi düzeltmesini beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…