Türkiye Cumhuriyeti'nin internet hızındaki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Upload konusunda kesinlikle haklısınız. Ancak Almanya bile full fibere hala erişemedi.

Sadece internet hızı değil, mobil sağlayıcılarının data konusunda kesinlikle bir şeyler yaptıklarını düşünüyorum.

Seyahatim boyunca Etisalat hattını kullandım, (reklam değil, ama söylemek zorundayım.) bu süre boyunca kaç bölüm dizi izledim, yüzlerce fotoğraf ve videoyu HD özelliği açıp WP'den gönderdim, sınava girdim, filmler izledim ve 100 GB'lık paketin yarısını bile anca kullandığımı gördüm.

Türkiye'de şunu malum operatörle yapın 100 - 200 GB veri uçup gidiyor.

Ama tüm bunlara rağmen verdikleri hizmet ortada maalesef...

Ekipmanların dışarıdan dolar ile alınması yüz ölçümü çarpık yapılaşma vs derken bir de diğer operatörler çok geç fiber altyapıya yatırım yapmaya başladı. TT olmasa doğu ve trakya tarafı interneti göremez. Diğer hiçbir ISS buralara bakmıyor.

O değil de bizden çok küçük ülke olan Singapur, nasıl oluyor da bu kadar iyi hizmet verebiliyor? Adamları hakikaten takdir ettim doğrusu.

Pek iyi sayılmaz hala birçok apartmanda fiber internet yok bile.

Dünyanın kalbinde yer alan ülkemde kalp yetersizliğinden böbrekler de akciğerler de iflasa geldiği için zaten hiçbir hizmet gelişmiş ülke standartlarında değil ki internet olabilsin.

İfadeler: xrs
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…