Türkiye dışında hangi ülkenin vatandaşı olmak isterdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12578
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 676
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Arap ülkeleri, İran ve Afganistan harici her yer.

Doğmadan önce birisi gelip seni hangi ülkeye yollayalım deseydi Avusturalya, Yeni Zelanda, Kuzeybatı Avrupa ve ABD dörtlüsünden birine yollayın derdim.

Tabi Türkiye'de spawn olduğumuzu düşünürsek Alaska hariç ABD'nin batı kıyısında yahut Teksas'ta yaşamak isterdim. Şansım yaver giderse göç etmekte istiyorum zaten.

Amerika veya Japonya isterdim. Belki biraz da İsviçre. Nedenlerim:
Amerika.
-Dünyanın en özgür ülkesi.
-Kimse kimseyi takmıyor çoğunlukla.
-Dünyanın tek süpergücü.
-Fırsatlar ülkesi.
Japonya:
-10 yaşımdan beri duyduğum o büyük binalar sevgisi.
-Doğasının güzelliği.
-İnsanların saygısı.
-Güzel ekonomi.
İsviçre:
-Dünyanın en iyi doğası
-Nüfüs azlığı.
-Zenginliği ve yaeın bir gün savaş çıksa etkilenmeyecek olması.
-İnsanlarını önemsemesi.

Fransız pasaportu dışında Birleşik Krallık erişimi için İrlanda pasaportu da güzel olabilirdi. Fransız pasaportu kadar güzel bir şey yok. Duvarıma asıp manzara gibi izleyesim geliyor.

Rusya, Rusya’da da bizim gibi milliyetçi sayısı çok fazla ben vatansever ülke severim.

Hiç olmazsa orada hırsızların kolunu bacağını kesiyorlar burada olduğu gibi alkışlayıp cb. Yapmıyorlar.

Hayatımda Afganistan güzellemesi yapan birisini göreceğimi düşünmezdim. Orada adaletin daha iyi işlediğini ve yolsuzluğun buradan düşük olduğunu mu sanıyorsun? Ayrıca adalet demek bu değil bu bildiğin vahşet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…