Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.755 Yer Bursa, Turkey 12 Şubat 2024 #11 Nasıl satılıyor hala aklım almıyor şehir içinde mantıklı olabilir bir ihtimal ama bence saçma. Onun yerine elektrikli scooter almak daha mantıklı. Bide 250-300K gibi kendi sınıfında yüksek fiyatlara satılıyor. Ben fiyatını haketmedigini düşünüyorum.
Nasıl satılıyor hala aklım almıyor şehir içinde mantıklı olabilir bir ihtimal ama bence saçma. Onun yerine elektrikli scooter almak daha mantıklı. Bide 250-300K gibi kendi sınıfında yüksek fiyatlara satılıyor. Ben fiyatını haketmedigini düşünüyorum.
KS KS Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 12 Şubat 2024 #12 Hans dedi: İlk 2 ülke nedir? Genişletmek için tıkla... 1. Fransa. 2. İtalya. 3. Türkiye. Kaynak: Citroën Ami: sales leader in its segment in France Link atılmıyor nedense, “citroën AMI: Sales leader in its segment in france”Yazarsanız çıkar. En. Passionnement-Citroën.com sitesi.
Hans dedi: İlk 2 ülke nedir? Genişletmek için tıkla... 1. Fransa. 2. İtalya. 3. Türkiye. Kaynak: Citroën Ami: sales leader in its segment in France Link atılmıyor nedense, “citroën AMI: Sales leader in its segment in france”Yazarsanız çıkar. En. Passionnement-Citroën.com sitesi.