İddia Türkiye, en çok GTA 6 satılan dördüncü ülke

O kadar PS var mıymış ya TR'de hiç gerçekçi gelmedi bana. Bütün oyun video içeriği üreticileri PS satışları düşük olduğu için Türkçe alt yazıyı umursamıyorlar diyor ama nasıl 4. olabiliyoruz satışta, bir de TR'de en çok PC'de oynanıyor GTA ve daha PC'ye satış da açılmadı

Eğer doğruysa o zaman ciddiye almaları gerekir artık.

İşte bu yüzden sapasağlam boykot gerekiyor. Ama bizim milletimiz almadan duramamış.

Boykot da yapsan adamlar dünyaya servis ettikleri için Türkiye'den ne kadar kazanmışız diye bakmıyorlardır bile. Aynı imza kampanyası GTA 5 için de yapılmıştı. Boş çıkmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar verileri sızdı geçen aylarda. Türkiye, ülke başı gelir sıralamasında 42. sıradaymış.
Bence gelmemesi normal Türkçe dilin, ve en fazla satılan 4. falan yazması da safsata şu an.

Rockstar verileri sızdı geçen aylar. Türkiye ülke başı gelir sıralamasında 42. siradaymis.
Bence gelmemesi normal Türkçe dilin, ve en fazla satılan 4. falan yazması da safsata şu an.

O verilerde FiveM yok; yalnız şu anda ülkemizde GTA 5 Online oynayanların çoğu FiveM'dan oynadığı için 42. sıra normal GTA 6'nın yeni online sistemiyle rahat ilk 10'a gireriz.

Buna rağmen Türkçe dil desteği vermeyen Rockstar Games hakkında her ne kadar iyi dileklerimi sözlü olarak dile getirsem de bunu yazılı ifade ettiğimde Sosyal'den kalıcı yasaklanmaktan öteye geçmeyeceği için detaya girmemeyi tercih edeceğim; bu şekilde görüşümü beyan etmekle yetiniyorum. İyi sosyaller.

Rockstar verileri sızdı geçen aylar. Türkiye ülke başı gelir sıralamasında 42. siradaymis.
Bence gelmemesi normal Türkçe dilin, ve en fazla satılan 4. falan yazması da safsata şuan.

Bu doğru olabilir. Ben de inanmadım şahsen ama olasılığı mevcut. Online ve Shark Card'lar satışa çıktıktan sonra bakmak lazım bir de 4. sıradan kaçıncıya gerileyeceğimize.

O verilerde FiveM yok; yalnız şu anda ülkemizde GTA 5 Online oynayanların çoğu FiveM'dan oynadığı için 42. sıra normal GTA 6'nın yeni online sistemiyle rahat ilk 10'a gireriz.
Hiç oynamadığım ve bilmediğimden soruyorum, yanlış söylüyorsam lütfen doğrusunu söyle. O FiveM ya da online oynayan insanların %99'u para hilesi yapmıyor mu?

İşte bu yüzden sapasağlam boykot gerekiyor. Ama bizim milletimiz almadan duramamış.

Almadığın zaman ne olacak? Türkiye'den gelecek 50-100 bin satış kaybını şirket neredeyse fark etmez bile. Bizim pazarımız büyük değil bu herifler için. Mühim olan; Amerika, Avrupa ve hatta Brezilya pazarı.

Hiç oynamadığım ve bilmediğimden soruyorum, yanlış söylüyorsam lütfen doğrusunu söyle. O FiveM ya da online oynayan insanların %99'u para hilesi yapmıyor mu?
Cheat Engine ile yapıyorlar. Ama biraz eskide kaldı, ama hala çalışıyor. Asıl sorunun cevabı ise FiveM'de değil de online'da yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…