İddia Türkiye, en çok GTA 6 satılan dördüncü ülke

Cheat Engine ile yapıyorlar. Ama biraz eskide kaldı, ama hala çalışıyor. Asıl sorunun cevabı ise FiveM'de değil de online'da yapıyorlar.
FiveM Rockstar ile bağlantılı mi? Oradaki gelirleri umursamazlar bence bağlantılı degil ise.

Polonya gibi olsak umursarlardı belki bizi. Bir Witcher'imiz yok ama potansiyelimiz var. Fakat bizim ülke Valorant gibi oyunları daha çok oynuyor. Devletimiz de oyun yapımcılarına destek vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim ne derse desin, Türkiye'de açıkça sevilen bir firma oldukları belli ve artık eskisi gibi korsan oyuna bağımlılık da yok ülkemizde. Türkçe dil eklemeleri lazım; eklemiyorlarsa da abartacak bir şey yok, boykot falan bir işe yaramaz. Türkçe yama ile oynarız, dert değil. (PC için konuşuyorum).

Yani yabancı adam var, Türkçe gelsin diye kampanya yapmış. Bence bizim de ilgilenmemiz lazım.

Koşul ne olursa olsun alan var. Niye Türkçe işine girişsinler ki zaten. GTA 5'i bal bal sattık. Polonya boykotu gibi çakılmadı. Türkiye'de tüketim çılgınlığı var. Haklısın. Almaya devam edelim, hatta susalım bence.

İyi bari henüz "İngilizce oynamayı öğrenin" diyen biri konuya gelmedi.

Bu neyi değiştirecek sizce, arkadaşlar? Bizim ülkemizin değer görmeme sebebi, satışların düşük olmasıydı da 4. olunca bu olay mı çelişti sizce?

Bu neyi değiştirecek sizce arkadaşlar? Bizim ülkemizin değer görmeme sebebi satışların düşük olmasıydı da 4. olunca bu olay mı çelişti sizce?
Kendi cebini düşünen ve en sonda hak ettiği gibi batışa giden, ülkemizdeki bir firma buna neden oldu diye düşünüyorum. Söylentiler bu yönde. O firma Arma Games mi onu ben de bilmiyorum.

GTA 5'te bağlantılı değildi ancak GTA 6'da bağlantılı olacak diye biliyorum. Birisi açıklamıştı, FiveM çalışanını işe aldılar diye.

Haklısınız ancak dediğim gibi adamlar kendi verilerine sahip. Online ve satışlar dahil Türkiye GTA 5'in tüm gelirlerinde %0,1 paya sahipmiş. Hadi FiveM ekle, sizin için %0,2 olsun. O dilleri eklenen oyunların payları en az %2 ya da %5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…