Dostum, mesajın içeriğini kavramadığını varsayıyorum bu cevabından ötürü. Lütfen önceki yanıtlarımı tekrar oku ve bizim pazarımız hakkında dediklerime bir dikkat et. Boykot etmeyi ben de isterim, keza zaten alacak maddi gücüm olmadığı için etmiş gibi oluyorum. Ama benim demek istediğim bu değil, çözümün boykot olmadığını söylüyorum. Ve bunu da argümanlar ile destekliyorum. Eğer her yazdığıma "boykot etmemiz gerek" gibi absürt bir cevap verilirse ilerleyemeyiz.
Efsanesiniz hocam. Emoji bırakmaktan iyidir en azından Google'ı biliyorum, ve bu sebepten bu olayı araştırıp bunun boykot ile bir alakası olmadığını görebiliyorum. Bence o bağlantıya sizde tıklayıp bir iki şey yazmayı deneyin.
Bir çaba göstermemiz mi gerekiyor? Dünyada en çok satılan 4. ülke olmuşuz, en çok bekleyen ülkelerden biriydik. En çok desteği biz veriyoruz bu firmaya oyuncular olarak, zahmet edip getirsinler desteği de.
Dostum, mesajın içeriğini kavramadığını varsayıyorum bu cevabından ötürü. Lütfen önceki yanıtlarımı tekrar oku ve bizim pazarımız hakkında dediklerime bir dikkat et. Boykot etmeyi ben de isterim, keza zaten alacak maddi gücüm olmadığı için etmiş gibi oluyorum. Ama benim demek istediğim bu değil, çözümün boykot olmadığını söylüyorum. Ve bunu da argümanlar ile destekliyorum. Eğer her yazdığıma "boykot etmemiz gerek" gibi absürt bir cevap verilirse ilerleyemeyiz.
Bir çaba göstermemiz mi gerekiyor? Dünyada en çok satılan 4. ülke olmuşuz, en çok bekleyen ülkelerden biriydik. En çok desteği biz veriyoruz bu firmaya oyuncular olarak, zahmet edip getirsinler desteği de.
Korkarım ki asla oyun sektöründe, uzay sektöründe, yapay zekalarda gelişemeyeceğiz. Oyunlara destek versek, imam hatiplere verilen para uzaya versek. Kumru gibi yapay zekalar çıkarmasak.
Paylaşırım. Biraz uzun işi var. Araçlar için manuel otopark alanları bile ekliyorum. @Şişman Adam tabiriyle konuşayım.
Güzel oyuncaklar (arabalar) getiriyor mod. Suyunu da çıkarmadan. (Online DLC içerisinde yer alan araçlardan, zengin bölgelerde lüks, fakir bölgelerde basit araçlar spawnlıyor.)
As the latest edition of the popular video game Grand Theft Auto is set to be released later this year, it appears a large segment of fans will not be able to enjoy the game. GTA 6 does not plan on featuring Turkish subtitles, meaning that 10s of millions of Turkish gamers will not be able to...