Türkiye, Eylem Tok ve oğlunun Mısır'dan iadesini istedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 824
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Makaleler
1
Sonunda adalet yerini bulur umarım. Mısır suçlu iadesi yapmıyor diye biliyordum, ama böyle boş bir sebepten dolayı Türkiye ile ilişkilerine zarar vermek isteyeceğini pek sanmam.

İnşallah iade edilirler.

Umarım adalet yerini bulur. Korkak gibi kaçacağına baştan teslim olmalıydı. Kaçarak bir şey çözülmez.

Önemli olan iadenin istenip istenmeyeceğidir. İade istendikten sonra baskı yapmaya da gerek yok çünkü adam öldürüp başka ülkeye kaçan kişiler azılı değilse bu durumu kaldıramaz, psikolojik olarak çöküp teslim olur ya da diğer ülkeler bu duruma ev sahibi olmak istemez.

Olay neydi bi süre gündemden uzak kaldım da.

Ehliyetsiz çocuk birisini öldürüyor ve annesiyle ülke dışına kaçıyorlar.

Bir de haber çıkmasın diye olayı haber yapanlara rüşvet teklif ediyorlar ve kabul etmezlerse baskı yapıyorlar.

Annesi için neden soruşturma olacak? Anne sonuçta anne yüreği, yapabilir. Annelere bu yüzden ceza verilmiyor diye biliyordum.

Ehliyetsiz çocuk birisini öldürüyor ve annesiyle ülke dışına kaçıyorlar.
Çarpıyor* ve kaçmıyor.

Annesi için neden soruşturma olacak? Anne sonuçta anne yüreği, yapabilir. Annelere bu yüzden ceza verilmiyor diye biliyordum.

Çarpıyor* ve kaçmıyor.

Dostum sen akrabaları falan mısın? Anne yüreği diye burada boş konuşma. O ölen adamın suçu neydi? Vurup "kaçan" çocuğun annesinin yüreği varda evde bebeğiyle bekleyen o kadının anne yüreği yok mu? Ayrıca o hava alanında attığı kahkahalar neyin nesiydi?

Bir de haber çıkmasın diye olayı haber yapanlara rüşvet teklif ediyorlar ve kabul etmezlerse baskı yapıyorlar.
Benim bildiğim olay, ailesinden arabayı çalmış ve sürerken motorcuya çarpmış. Ama çarpıp kaçmamış(arabayla). Sonrasında ambulansın gelmesini beklemişler vb. Sonra annesi yurt dışına kaçmasına yardım etmiş oğlunun. 17 yaşında mı neymiş galiba böyle biliyorum. Kaza da bilerek yapılmamış.

O olayları bilmiyorum bildiğim şeyi söyledim doğru değilse kusura bakmayın. Bir de haklısınız o konuda ama ailesinin bir suçu yok ki? Çocuk kaçırmış arabayı. Ben hukuken anneye bir şey yapılmıyor diye biliyorum yurt dışına kaçmasına yardım ettiği için (ailemden duydum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…