Sonunda adalet yerini bulur umarım. Mısır suçlu iadesi yapmıyor diye biliyordum, ama böyle boş bir sebepten dolayı Türkiye ile ilişkilerine zarar vermek isteyeceğini pek sanmam.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan T.C'nin Mısır'dan iadesi için sürecin başlatıldığını belirterek "Çocuğu kaçıran annesi için de bir soruşturma söz konusu" dedi
Önemli olan iadenin istenip istenmeyeceğidir. İade istendikten sonra baskı yapmaya da gerek yok çünkü adam öldürüp başka ülkeye kaçan kişiler azılı değilse bu durumu kaldıramaz, psikolojik olarak çöküp teslim olur ya da diğer ülkeler bu duruma ev sahibi olmak istemez.
Sonunda adalet yerini bulur umarım. Mısır suçlu iadesi yapmıyor diye biliyordum, ama böyle boş bir sebepten dolayı Türkiye ile ilişkilerine zarar vermek isteyeceğini pek sanmam.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan T.C'nin Mısır'dan iadesi için sürecin başlatıldığını belirterek "Çocuğu kaçıran annesi için de bir soruşturma söz konusu" dedi
Dostum sen akrabaları falan mısın? Anne yüreği diye burada boş konuşma. O ölen adamın suçu neydi? Vurup "kaçan" çocuğun annesinin yüreği varda evde bebeğiyle bekleyen o kadının anne yüreği yok mu? Ayrıca o hava alanında attığı kahkahalar neyin nesiydi?
Benim bildiğim olay, ailesinden arabayı çalmış ve sürerken motorcuya çarpmış. Ama çarpıp kaçmamış(arabayla). Sonrasında ambulansın gelmesini beklemişler vb. Sonra annesi yurt dışına kaçmasına yardım etmiş oğlunun. 17 yaşında mı neymiş galiba böyle biliyorum. Kaza da bilerek yapılmamış.
Dostum sen akrabaları falan mısın? Anne yüreği diye burada boş konuşma. O ölen adamın suçu neydi? Vurup "kaçan" çocuğun annesinin yüreği varda evde bebeğiyle bekleyen o kadının anne yüreği yok mu? Ayrıca o hava alanında attığı kahkahalar neyin nesiydi?
O olayları bilmiyorum bildiğim şeyi söyledim doğru değilse kusura bakmayın. Bir de haklısınız o konuda ama ailesinin bir suçu yok ki? Çocuk kaçırmış arabayı. Ben hukuken anneye bir şey yapılmıyor diye biliyorum yurt dışına kaçmasına yardım ettiği için (ailemden duydum)