KS KS Simon Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.636 Makaleler 23 Çözümler 47 Beğeniler 18.460 6 Kasım 2025 #11 26418 dedi: Simgot EG280 ile Truthear Hexa için karar aşamasındayım, fiyat farkı arasında dönüyorum. Genişletmek için tıkla... EG280'ini almani oneririm.
26418 dedi: Simgot EG280 ile Truthear Hexa için karar aşamasındayım, fiyat farkı arasında dönüyorum. Genişletmek için tıkla... EG280'ini almani oneririm.
SF26 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 9.376 Çözümler 22 Beğeniler 9.307 6 Kasım 2025 #12 Elma ısıran dedi: Şu listede Apple AirPods Pro nasıl olmaz? Objektif bir liste değil bu. Başlık (bence) olarak değiştirilmeli diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Airpodslar IEM oldu da haberimiz mi yok?
Elma ısıran dedi: Şu listede Apple AirPods Pro nasıl olmaz? Objektif bir liste değil bu. Başlık (bence) olarak değiştirilmeli diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Airpodslar IEM oldu da haberimiz mi yok?
Elma ısıran Bilgin Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 6.178 Çözümler 20 Beğeniler 4.907 Yer Cupertino 6 Kasım 2025 #13 SF26 dedi: Airpodslar IEM oldu da haberimiz mi yok? Genişletmek için tıkla... Simon dedi: AirPods'lar IEM değil. Aynısının TWS versiyonu gelecek. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum dostlar, kusura bakmayın. IEM, yani In Ear Monitor kavramı kulak içi her kulaklık için kullanılıyor sanıyordum. Öğrendim sayenizde.
SF26 dedi: Airpodslar IEM oldu da haberimiz mi yok? Genişletmek için tıkla... Simon dedi: AirPods'lar IEM değil. Aynısının TWS versiyonu gelecek. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum dostlar, kusura bakmayın. IEM, yani In Ear Monitor kavramı kulak içi her kulaklık için kullanılıyor sanıyordum. Öğrendim sayenizde.
fortunee Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.583 Çözümler 7 Beğeniler 1.773 11 Eylül 2026 #14 @Simon hocam, bu konunuz halen geçerli mi?
KS KS Simon Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.636 Makaleler 23 Çözümler 47 Beğeniler 18.460 11 Eylül 2026 #15 fortunee dedi: @Simon hocam, bu konunuz halen geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Sayılır. Ancak beğendiğin tuning ayarına göre IEM seçmen daha iyi olur. Yeni modeller geliyor sürekli.
fortunee dedi: @Simon hocam, bu konunuz halen geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Sayılır. Ancak beğendiğin tuning ayarına göre IEM seçmen daha iyi olur. Yeni modeller geliyor sürekli.
fortunee Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.583 Çözümler 7 Beğeniler 1.773 11 Eylül 2026 #16 Simon dedi: Sayılır. Ancak beğendiğin tuning ayarına göre IEM seçmen daha iyi olur. Yeni modeller geliyor sürekli. Genişletmek için tıkla... IEM'den çok anlamadığım için muhtemelen farkını da anlayamam, Cloud 2'den geçişte fark ettirsin istiyorum sadece.
Simon dedi: Sayılır. Ancak beğendiğin tuning ayarına göre IEM seçmen daha iyi olur. Yeni modeller geliyor sürekli. Genişletmek için tıkla... IEM'den çok anlamadığım için muhtemelen farkını da anlayamam, Cloud 2'den geçişte fark ettirsin istiyorum sadece.