Türkiye İşçi Partisi: Taksim'e yürüme kararlılığımızı sürdürüyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birader okumadan konusma bari. Hadi dusuncelerin uyusmaz anlarim da neyin seyindesin sen? Okumamis yorum yapiyor
Sanırım Forum'da Troll'ler çoğalıyor hocam. Olaylar bunu gösteriyor.

Virgul koy Allah askina.

Türkiye gibi bir yerde isci haklari var demek cok komik. Insan haklari yok Türkiye'de isci hakki mi olacak.

günümüzde bu bayramlarda gezen tipler genellikle bomboş TİP, TKP gibi saçma sapan partilerdir.
Dostum, işçi bayramına siyasi değil dedin ve dolayısıyla bu yüzden "dağda mı yaşıyorsun?" dedim. Siyasi olmasıyla en ufak problemim yok, siyasi olmamasının da imkanı yok zaten.

Bu bayramlarda "gezen tipler" 2.Enternasyonel'in devamıdır. Emekçinin ta kendisidir. Bomboş parti dediklerin anayasaya sahip çıkıyor şu an.

Hudut isine geldigi gibi Türkiye'de.

İfadeler: 995
Dostum sen ne anlatıyorsun ben zaten Amerika kıtasında yaşıyorum burda gelip bana boş boş gurbetçi triplerine girme sen ancak senin gibileri kandırırsın burada ben geldim neyin ne olduğunu görüyorum hala kendini Avrupa ile kıyaslıyor Avrupa kadar refaha ulaş sen önce sonra kıyaslarsın.

Siz bir susun. Yurtdışında yaşan insanların Türkiye'yi ilgilendiren konularda söz sahibi değil.
Bu konuda yorum yapabilir herkes. Yuruyus hakki anayasada var, daha neyin bosunu yapiyorsunuz?

İfadeler: 29
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…