Kartal pençesi
Başarılı
Gündemle alakam yok. Neden bir anda bozuldu?
Yani, suç bizde onlarda mı mi? Teşekkürler ifade bırakamıyorum da.Kısaca özet geçeyim: Olay Kayseri'de bir Suriyelinin, bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunması ile başladı. Bu olaydan sonra Kayseri halkı, Suriyelilere tepki gösterip arabalarına, evlerine zarar verdi. Daha sonra da Suriye'de Türklere karşı bazı eylemler yapıldı (Türk tırlarına zarar verme gibi).
Bu cümle açıklayıcı olmuştur diye düşünüyorum.bir Suriyelinin, bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunması ile başladı.
Tacizci sapık suçlu. Bizim halk da çok sert tepki verdiği için olaylar büyüdü. İşin ilginci, bu zararı tacizci sapığa vermediler, konuyla alakasız Suriyelilere zarar verdiler.Yani, suç bizde onlarda mı mi? Teşekkürler ifade bırakamıyorum da.
Teşekkür ederim.
Tacizci sapık suçlu. Ancak bizim halk da çok sert tepki verdiği için olaylar büyüdü.
Göçmen istememek çok normal ama çoğuna zaten vatandaşlık verilmiştir. O sapık da tutuklandı bildiğim kadarıyla.Teşekkür ederim.
Biz gerginiz hocam biz baştan Arap Kürt Suriye istemiyorduk zaten.
Savaş açılacak kadar büyük mü sence?G*tleri kaşındı şanlı mehmetçik alayının kökünü kazıyacak az kaldı (gündemi takip ederseniz olaylar biraz daha büyüdü maç mevzusu yüzünden pek konuşulmadı ama Telegram ve X'de olaylar karışık)