Türkiye yıllarca neden Avrupa Birliği'ne girmeye çalıştı?

Makaleler
2
Yer
Mersin
Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Belki video taraflı çekilmiştir bilmiyorum, ama dediği gibi çoğu yer böyleyse bir anlamı yok. Ben de derdim bazı ülkeler niye Avrupa Birliği'nden ayrılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ekmek, gelir adaleti, düzgün sağık hizmeti, kaliteli yaşam şartları yoksa genç nüfus doğduğu ülkeyi arkasına bakmadan terk eder.
AB neye yaramıştır yaramamıştır bilemem, biz de AB'ye girsek sokakta genç görmeyiz, aynı hesap.
Ben de derdim bazı ülkeler niye Avrupa Birliği'nden ayrılıyor.
Yunanistan'da hep kriz yok muydu? Sosyal medyada dalgaya vuruyorlardı.

Yunanistan'da hep kriz yok muydu? Sosyal medyada dalgaya vuruyorlardı.

Yunanistan, Türkiye'nin eski ve Avrupa'daki hali gibi. Avrupa'nın en rezil ülkesi, tabii Romanya'da peşinden geliyor. Tekstilciyiz ve en dandik kumaşlı ürünler hep Romanya'ya satıyoruz.

Neden mi girmek istedik kısaca özetleyeyim;

Ülke olarak bu çöplüğün horuzunu seçme kavgamız vardı. Kimse ama kimse iktidara gelince "Ya şu ülkeyi gelecek nesillere düzgün bir şekilde aktaralım" demedi. Hep küp doldurmaya, mevcut konjoktürü korumaya çalıştı.

AB'ye girmek demek onun koyduğu bilimum kritere uymak demek. O kriterlere uyarsak hakikaten ciddi bir değişim olacaktı ülkede.

40 yıl sonra geldiğimiz yer ortada, göçmen çöplüğü, ağır ekonomik krizde debelenen ahlaksızlığı arşa çıkmış bir ülke...

Bu adamı uzun süredir takip ediyorum, yanlış konuşmaz, çok doğru konuşmuş. Eğer girseydi ben de ilk günden Almanya'ya biletimi alırdım. Bu saatten sonra iç sorunları olan ülkeyi Avrupa'ya almazlar.

Türkiye'de %95'i oluşturan Skolastik, Statükocu Sol ve Sağ yobazlar olduğu sürece biz AB'ye giremeyiz. Tek suçlu da AKP değildir zira MSP'liler ve CHP'liler el ele verip bizim AB'ye girmemizi engellemiştir. Türkiye'nin toparlanması için AB'e girmemize gerek yok ama AB standartlarına ihtiyacımız var.

Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Belki video taraflı çekilmiştir bilmiyorum, ama dediği gibi çoğu yer böyleyse bir anlamı yok. Ben de derdim bazı ülkeler niye Avrupa Birliği'nden ayrılıyor.

Avrupa birliği bir ülkeyi otomatik olarak güzel yapmıyor. Bazı güzel avantajları var, ama ülkeyi doğrultmak yine vatandaşların elinde.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt