Türkiye'de 1200 İnternet kafe kapatıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Bizim zamanımızda Android telefon yoktu arkadaşlarımda falan abimde bile yoktu küçükken internet kafelere gidiyorduk şimdi ki nesil de 7 8 yaşında telefonları oluyor.

İnternet kafeleri hiç sevmem. Hijyenik değiller. Kaliteli olanları da aşırı pahalı. 12 yaşında iken abim götürmüştü. Nefret etmiştim. Ama abim bazen arkadaşlarıyla yan yana oynamak için gidiyor.

Crt monitörler, hesabına yada tostuna Cs' ler, Knight Online' lar, Age of Empires' lar, Msn' ler... O günleri tekrar yaşayamayacak oluşumuz üzüyor beni.

Şurda aldığım zevki kendi evimde bir kere alamadım.

Çocukluk arkadaşımla amcalarının cumartesi gününde kurduğu pazarlarına gidip çaktırmadan 30-40 TL çalıp akşama kadar günümüzü gün ederdik. Eski güzel günler

Annemle babam hiç sevmezler internet kafeleri, hayatımda sadece 1 gittim

Ben her seferinde okuldan dersi ekip internet kafeye gidiyordum. Rehber öğretmeni derslerim çok zayıf olduğu için kulaklarımı kızarana kadar çekmişti. Bir de akşam eve gidip babamdan sopa yerdim. Ahh ahh insan o günleri bile özlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…