Arkadaşlar merhaba,
Apple Pay'i iPhone'um ile kullanarak temassız olarak ödemeler yapabilmek istiyorum.
Şuanda bunun çalışan bir yöntemi var mı? (Olabildiğince düşük komisyon ile olursa çok sevinirim.)
Not: Pasaportum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,
Apple Pay'i iPhone'um ile kullanarak temassız olarak ödemeler yapabilmek istiyorum.
Şuanda bunun çalışan bir yöntemi var mı? (Olabildiğince düşük komisyon ile olursa çok sevinirim.)
Not: Pasaportum yok.
Apple Pay'i Türkiye'de kullanmanın mevcut yolları:

1. Apple Kimliği ile Hesap Açma:
- Apple Kimliği oluşturun.
- Türkiye'deki bir bankanın desteklediği hesabı bağlamak için uygun banka veya kart olup olmadığını kontrol edin.

2. Yerli Banka Uygulamaları:
- Türkiye'deki yerli bankaların mobil uygulamalarını kontrol edin (örn. Garanti BBVA, İş Bankası, Yapı Kredi).
- Bu uygulamalarda Apple Pay desteği olup olmadığını öğrenin.

3. Alternatif Ödeme Yöntemleri:
- Eğer Apple Pay desteklenmiyorsa, alternatif temassız ödeme yöntemlerini (Google Pay, yerel cüzdanlar) inceleyebilirsiniz.

4. VPN Kullanımı (Dikkat):
- Eğer yurtdışındaki bir banka kartını Apple Pay ile kullanmak isterseniz, bir VPN ile farklı bir ülkeden bağlanabilirsiniz.
- Ancak bu yöntemin risklerini ve yasal durumunu göz önünde bulundurun.

5. Pasaport:
- Eğer bir banka hesabı açmak için kimlik belgeleri gerekiyorsa, alternatif yöntemler (yaşınıza bağlı olarak) göz önünde bulundurulmalıdır.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen detay verin.